Simulasyon Oyunları için Ekran Kartı Önerisi

Hocam R7 240 için medium ayarlarda 60 FPS çok zor çözünürlüğü Full HD baz alıyorum. Kısaca karttan fazla bir şey beklemeyin örneğin bu videoda bazıları yüksek bazıları normal ayarlarda 30-40 FPS arası almış HD çözünürlükte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam R7 240 için medium ayarlarda 60 FPS çok zor çözünürlüğü Full HD baz alıyorum. Kısaca karttan fazla bir şey beklemeyin örneğin bu videoda bazıları yüksek bazıları normal ayarlarda 30-40 FPS arası almış HD çözünürlükte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki sahibinden.com'da 300 watt ve 400 watt'lık psu'lar 25 tl. Onlara güvenebilir miyim ? Alsam ?

400W cidden uygunmuş ama ne kadar güvenilir orası sakıncalı sistemi yükselteyim derken yakmayın. :)

Adamın telefon numarası falan var ama bilemedim :/ Şu an bütçem 335 TL ama 311 TL'si ekran kartı geriye 24 tl kalıyor :/ Buradaki bilgisayarcılarda 2. el varmıdır acaba uff ya kafayı yiyeceğim valla :(

Birde bu r7 250 ekran kartının fanının kablosu ayrı mı ? Ayrı ise nereye takacağım boş slot yok anakartta

Ayrı değil ekstra güç takılmıyor 65W TDP değeri var. Anakart üzerinde PCI üzerine takabilirsin.

20 TL daha bulsam 44 TL'ye sıfır 300 watt alsam yeterli olur mu ? 400 watt şart mı ?

Ayrı değil ekstra güç takılmıyor 65W TDP değeri var. Anakart üzerinde PCI üzerine takabilirsin.

Bir sitede donanımlara göre kaç watt psu gerektiğini hesaplayan sistem var. O sisteme herşeyimi doğru bir şekilde girdim ve bana 200 watt yeterlidir dedi. ? yani 190 küsür ama 200 düz işte

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı