Şınav çekerken aşırı zorlanıyorum

444824

Hectopat
Makaleler
1
Şınav çekerken çok zorlanıyorum. En fazla 5 yapabiliyorum. Onu da zar zor çekiyorum. İlk önce ısınıyorum, ondan sonra çekmeye başlıyorum. Ama 5 taneyi zor yapıyorum. Mekik çekerken 30 rahat yapıyorum ama şınav çok zor geliyor. Bu neden oluyor?

Bende de aynı spotun var eğer kilon benimki gibi biraz fazlaysa kollların kendini zor kaldırır.

Kanki bende ilk başta öyleydim sonra çeke çeke alışıyorsun ve pozisyonunda çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekmeye devam et. Geçen yıl bende anca 5 çekiyordum, şimdi sorunsuz 30 alıyorum. Ağırlık kaldir bayağı bir işe yarıyor ( ben 5 kilo ile başladım )

Şınavda zorlanıyorsan bol bol plank çalış faydası olur.

Yeni başladıysanız çok normal. Fakat daha sonra vücüdünüz alışacaktır. Başlamadan önce ısınma hareketlerini deneyin mutlaka.

Çekmeye devam et. Geçen yıl bende anca 5 çekiyordum, şimdi sorunsuz 30 alıyorum. Ağırlık kaldir bayağı bir işe yarıyor ( ben 5 kilo ile başladım )

Evet bende dambıl falan alacağım ama 5 Kilogram'lık falan inşallah faydası olur.

Yeni başladıysanız çok normal. Fakat daha sonra vücüdünüz alışacaktır. Başlamadan önce ısınma hareketlerini deneyin mutlaka.

Daha önce de çok şınav çekiyodum 15 falan yapıyordum artık çekerken çok güçlük çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…