Sınav senesi duygular nasıl idare ettirilir?

Hocam benim düşüncem sizin halen duygularınızı bitirmemeniz eğer o kişinin sizi sevmediğini tamamen işlerseniz kendinize daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum.

Hocam bi yemek yiyim hemen geliyorum, yorum yapıcam.

Hocam benim düşüncem sizin halen duygularınızı bitirmemeniz eğer o kişinin sizi sevmediğini tamamen işlerseniz kendinize daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum.

1 sene olmuş, işlenecek duygu mu kalmıştır hocam. Sadece bir arkadaşa duygular nasıl işlenir ki ayrıca?

Hocam bir yemek yiyim hemen geliyorum, yorum yapacağım.

Hocam sağ olun sizi de yordum, bekliyor olacağım.

Bence sevmek değilde, sizde şöyle bir şey var, "Biz de böyle olsaydık her şey çok farklı olurdu belkide..." ve hala daha belki de olabilir gibisinden çok küçük bir inanç var, ve bu sizi belirsizliğe sokuyor, belkide mutlu oluruz veya hiç mutlu da olmayız gibisinden, kafanızı yıkan şey sonuç değil, yani onlar manita olmuş cart curt değil, size iyi veya kötü bir sonuç lazım gibi kesin bir şey lazım yani, arkadaş konusuna gelirsek, bende sizin gibi bu konuda sorunlar çekiyorum, yapacak bir şey yok, belki kafamızın uyuştuğu biri çıkar, ama o zamana kadar mutsuz ve obsesif mi gezeceğiz, tabii ki de hayır, biliyorum hep ben ben diye örnek veriyorum, "anladık aga en sensin" gibisinden anlamanı istemiyorum fakat yakın şeyler yaşıyoruz.

Seviyorsun işte. Yapacak bir şey yok o duruma. Elde etmek istiyorsun yaptığı eylemleri seninle gerçekleştirme ihtimalini kafanda kuruyorsun ama olmadığının farkına anında varıp kendine hakim olamıyorsun. Ama sinirlerine hakim olmayı öfke kontrolü yapmayı öğrenmen lazım. Olmayacağını kendine inandırman lazım. İnancını kaybetmen lazım onunla beraber. Başka erkeklerle konuşmak vs. asla çözmez karşında onu ararsın.

Estağfurullah, öyle şey demem. Zamanınızı ayırıp benim cart curt sorunuma yardım ediyorsunuz. Olmayacağını biliyorum aslında. Ama işte. Elemanın zaten bundan 2 ay öncesine kadar ilişkisi vardı, bilekliğinde kızın ismi vardı. İnanın umursamadım, belki varlığı kesin değil diyeydi. Ama göz önü olunca işte. Siz okuyor muydunuz?

Katılıyorum.

Gidip konuşmayı denedin mi? İletişimi kestiysen geri düzeltmeye çalış.

Ben Lise 1'im daha , ya bilmiyorum bence en mantıklısı göz ardı etmek, fakat sürekli göz önünde olunca, ve hoca bile adını geçirince o da çok zor oluyor, derslerden geri kalmamaya bak, kendi kafanada inandır, çocukla barışsan bile, 2 gün aynı, 3.gün yine eski mevzulardan kavga edeceksiniz, fakat böyle olacağını o beynindeki %1'lik acaba?'ya inandırman lazım, o da demekle olmayan türden bir şey.

Zaten gelen tiplemeler genelde benden yaşça büyükler oluyor red çekiyorum, kucaktan kucağa gezmem ilişkim olmasa dahi namus kalpte başlar benim mizacımda. Test kitabımı alıp sohbet ediyorum sinirden midir kafa yorgunluğundan mıdır soruları göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…