Sınav senesi için hobi tavsiyeleri

820844

Picopat
YKS çalışıyorum çok çalıştığımdan ara sıra bunalıyorum yapabileceğim hobileri söyler misiniz? Telefon da kullanmıyorum artık.

Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki kitap okumak. Hem beğendiğin kitapların içine daldığın için zaman hızlı akacak hem istemesen bile Türkçe netlerine katkı sağlayacak. Eğer futbol veya basketbol gibi seni vücuden yoracak bir sporla ilgileniyorsan onu da öneririm.
YKS çalışıyorum çok çalıştığımdan ara sıra bunalıyorum yapabileceğim hobileri söyler misiniz? Telefon da kullanmıyorum artık.

Kitap okuyun ve kendi cümlelerinizle kitap ya da günlük yazın tabii bunu yaparken noktalama işaretlerine dikkat edin dil bilgisinde işinize yarar.

Kitap okumak diyeceğim fakat sınav senesinde kitaplarla çok içli dişli olduğundan kitap görmek istemeyebilirsin. Gitar ve spor diyebilirim, gitar çalmak konsantrasyonu da arttırır ve en azından üniversiteye gittiğinde arkadaşlarına ufak söyleşiler yaparsın. Hafta sonu 1 saat kurs ve günlük yarım saatlik tekrar ile 4-5 ayda güzel seviyeye gelirsin. Spor için ise spor seni zinde tutar, erken kalkmana vb. katkı sağlar. Günlük spor salonunda 1 saat takılıp evde duş alsan 2 saat kendini zinde hissedersin. Sınav senesinde aslında ideallerine göre ders çalışma saatin olur fakat maksimum 10 saat çalışıp 8 saat uyuduğunu varsayarsak 6 saatin 4 saatini ailene ayırıp 2 saatini hobilere ayır.

Kitap okuyan biri değilim ufaktan kitap önerileri yapabilir misiniz

Spor yapmanızı öneririm. Çok yorulup kafamı derse veremem derseniz hiç öyle olmuyor. Tam tersine odağınız ders başarınız falan artıyor. Hem sağlıklı oluyorsunuz hem de stres atıyorsunuz. Eğer spor yapmam ben derseniz müzik aleti çalmayı veya kitap okumayı önerebilirim. Bu hobilerin hiçbir zararı olmaz aksine faydasını görürsünüz bu konuda içiniz rahat olsun.

Bende genclik merkezinde bir enstrüman eğitimi almayı düşünüyorum piyano ve gitar arasında kaldım

Spor salonuna gidemem ama spor yapabilirim aklımda 6.30da kalkıp koşuya çıkmak ve akşamları dambıl(5kg) çalışmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…