Dramatic Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 820844 dedi: Bende genclik merkezinde bir enstrüman eğitimi almayı düşünüyorum piyano ve gitar arasında kaldım Spor salonuna gidemem ama spor yapabilirim aklımda 6.30da kalkıp koşuya çıkmak ve akşamları dambıl(5kg) çalışmak var Genişletmek için tıkla... Piyano zordur Hocam, gitar öneririm. 820844 dedi: Bende genclik merkezinde bir enstrüman eğitimi almayı düşünüyorum piyano ve gitar arasında kaldım Spor salonuna gidemem ama spor yapabilirim aklımda 6.30da kalkıp koşuya çıkmak ve akşamları dambıl(5kg) çalışmak var Genişletmek için tıkla... Piyano zordur Hocam, gitar öneririm.
820844 dedi: Bende genclik merkezinde bir enstrüman eğitimi almayı düşünüyorum piyano ve gitar arasında kaldım Spor salonuna gidemem ama spor yapabilirim aklımda 6.30da kalkıp koşuya çıkmak ve akşamları dambıl(5kg) çalışmak var Genişletmek için tıkla... Piyano zordur Hocam, gitar öneririm. 820844 dedi: Bende genclik merkezinde bir enstrüman eğitimi almayı düşünüyorum piyano ve gitar arasında kaldım Spor salonuna gidemem ama spor yapabilirim aklımda 6.30da kalkıp koşuya çıkmak ve akşamları dambıl(5kg) çalışmak var Genişletmek için tıkla... Piyano zordur Hocam, gitar öneririm.
calskntna Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 820844 dedi: Kitap okuyan biri değilim ufaktan kitap önerileri yapabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Sabahattin Ali'nin kitaplarından başlayabilirsin. Seni derslerinden uzaklaştırıp bambaşka bir dünyaya atacak.
820844 dedi: Kitap okuyan biri değilim ufaktan kitap önerileri yapabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Sabahattin Ali'nin kitaplarından başlayabilirsin. Seni derslerinden uzaklaştırıp bambaşka bir dünyaya atacak.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.309 Çözümler 56 8 Ağustos 2024 #13 Ben sınav senemde hobi niyetine diğer dersleri çalıştıktan sonra açıp matematik çözerdim veya satranç atardım. Elo kasardım.
Ben sınav senemde hobi niyetine diğer dersleri çalıştıktan sonra açıp matematik çözerdim veya satranç atardım. Elo kasardım.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #14 Hobi : kişinin işi, meslek çalışması, asıl uğraşı dışında, dinlendirici bir iş olarak yaptığı, oyalayıcı şey. Kitap okumaktan başka hobisi olmayanların anime izleme önerimi beğenmemesi normal.
Hobi : kişinin işi, meslek çalışması, asıl uğraşı dışında, dinlendirici bir iş olarak yaptığı, oyalayıcı şey. Kitap okumaktan başka hobisi olmayanların anime izleme önerimi beğenmemesi normal.
8 820844 Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #15 Herkesin kendi tercihi anime bana çocukca geliyor