Sınav senesinde telefon kullanmak mantıksız mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Dershaneye yazıldım. Ağustos ayında sabah 9 akşam 6 arasında gideceğim. Sonrasında ise her gün sabah 9 gece 11 olacak. Ailem diyor ki ders çalışmazsın diyor. Ben de diyorum ki orada zaten telefonları alacaklar. 80 dakika çalışma 10 dakika teneffüs olacak.

Teneffüslerde verecekler diyorum anlamıyorlar. Eve geldiğinde bakarsın diyorlar. Bende bir zahmet bakayım zaten gece 11 buçukta geleceğim. 12'de yatacağım. Yarım saat bakmak hakkım bence diyorum. Telefonum pahalı bir telefon. iPhone 14 Pro Max.

Amaçları satmak zaten. Kendi paramla almıştım. Seneye sana iPhone 15 Pro Max alırız diyorlar. Hiç inandırıcı gelmiyor. Ben mimarlık okumak istiyorum. Üniversiteye geçtiğim zaman MacBook aldırmak istiyorum. O zaman derler ki sana telefon aldık bilgisayar alamayız. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ders çalışmadığımı görürseniz telefonu alırsınız vs. de. Sen de onlara o kozu verme, kendin için çalış. Belki de sana ders çalışman için teşvik olur bu.

Aileni dinleme(bence ).(lapsekilli big smoke'un da dediği mantıklı)

Ailene anne bu telefonu alınca süper Hiper zeka olmuyacağını söyle eğer hala yok diyorlarsa anne kendimi kontrol edebiliyorum lütfen karışmayın de.

Eğer ders çalışmadığımı görürseniz telefonu alırsınız vs. de. Sen de onlara o kozu verme, kendin için çalış. Belki de sana ders çalışman için teşvik olur bu.
Hocam zaten dershanede telefonu alıyorlar. Dediğim gibi 10 dk’lık aralarda veriyorlar. Eve de Gece 11’de geliyorum. Bir zahmette kendime vakit ayırayım bence.

bence telefon çok işe yarıyor ailene o şekilde anlatabilirsin.tüm notlarım yapacaklarım telefonumda kayıtlı mesela.izleyeceklerim kayıtlı.ekstra ösym gibi sayfları takip ediyorum twitter dan onlarda bildirimleri vs. görmek için iyi.çok vaktini almıyosa bence teknolojik aletler sınava çalışırken çok işe yarıyor

@OnePC, ayırmak hakkın. Ona bir şey demiyorum da anladığım kadarıyla ailen, bir bahane üreterek telefonu elinden alma derdinde.

Hocam zaten dershanede telefonu alıyorlar. Dediğim gibi 10 dk’lık aralarda veriyorlar. Eve de Gece 11’de geliyorum. Bir zahmette kendime vakit ayırayım bence.
Bendede aynı durum lgsye hazırlanıyorum diye telefonumu aldılar senin için aldık dediler zaten oturduğum bölgede hiç arkadaşım yok telefonda 1-2 tane vardı o da gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…