Sınav stresi için psikoloğa gidilir mi?

Anlıyorum. Bence az da olsa stres yaşamanız normal. Bir meşguliyete kafa yorarak kafa dağıtabilirsin. Çünkü sınav için psikoloğa gitmek gereksiz. İlerleyen zamanlarda önüne çok problemler çıkacak. Her seferinde psikoloğa gidecek olursan zor yani. Demek istediğim o.

Yani doğru ben sorunu büyütmektense daha çok çözüm üretmeye çalışan bir insanım ama kendim ile ilgili bir konu olduğunda bunu yapamıyorum bu sadece sınav konusu değil sosyak hayatımda da geçerli kendimle ilgili sağlıklı karar veremiyorum.
 
@AssassinSlayer, anlıyorum. Yani insanız. Gerginlik, üzgünlük, mutluluk illaki her zaman olacak. Çok dert edinmemeye çalışaraktan her zaman en iyisi için uğraşmalısın.

Ya ben biraz daha açık konuşayım korkuyorum sayısalcıyım ama sayısal konulardan nedensizce korkuyorum. Hep bir başaramama hissi var. Bu sadece derslerimle ilgili de değil hiçbir şeyi yapamama korkusu var. Genelde de kararlar verirken bile duygularımı öne çıkartarak veriyorum. Sonra da tabii pişmanlık olabiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz konu dışı görebilirsin ama şunu dinle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gözünü kapat kimseyi takma kendi yolunda ulaşabileceğin yere kadar çalışmaya devam et her zaman hedefin en yukarısı olsun aynı bir futbolcu gibi tam verimi almaya çalış.Eksik gördüğün yeri kapat
zamanla inşallah daha iyi olursun daha vaktin var sakin ol sıkıntı yapma hayatın sonu değil gereksiz düşünceleri çıkar hedefe odaklan ve kilitlen sadece Emin ol gerisi gelecektir kendiliğinden zaten🙂
 

Geri
Yukarı