Rahat olun o sadece DENEME ondan yüzlerce tane daha olacaksınız kötü sınıf gelse dahi azminizi rehber hocanız görücektir rahat olun.YKS için dershaneye gideceğim fakat yarın seviye tespit sınavı olunacakmış.
Elimden geldiğince çalıştım fakat inanılmaz stresliyim, kötü bir sınıfa düşmek istemiyorum sonuçta o kadar para veriliyor.
Bu stresi nasıl yenebilirim?
Bende öyle diyorum ama kötü sınıf ortamı veya diğer yüksek sınıflara göre daha kötü bir eğitim verirler diye korkuyorumSonraki sınavlarda düzelir hocam, ne olucak.
Para verip öyle bir şeyle karşılaşmanız zor.Bende öyle diyorum ama kötü sınıf ortamı veya diğer yüksek sınıflara göre daha kötü bir eğitim verirler diye korkuyorum
Ne olacak hocam kötü sınıfa gitseniz? Sadece ortam biraz kötü olur. Ama sınav senesi sosyalliğe gerek yok zaten. Dersinizi dinleyin yeterli bence.YKS için dershaneye gideceğim fakat yarın seviye tespit sınavı olunacakmış.
Elimden geldiğince çalıştım fakat inanılmaz stresliyim, kötü bir sınıfa düşmek istemiyorum sonuçta o kadar para veriliyor.
Bu stresi nasıl yenebilirim?
Bende öyle diyorum ama kötü sınıf ortamı veya diğer yüksek sınıflara göre daha kötü bir eğitim verirler diye korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.