CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Kasım 2024 #1 Merhaba. ÖSYM sınav takvimini genelde hangi ay açıklıyor?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 3 Kasım 2024 #2 Şubat ayında YKS başvuruları açılıyor o zaman açıklanır diye düşünüyorum ama tarihi daha önceden belli olabilir.
Şubat ayında YKS başvuruları açılıyor o zaman açıklanır diye düşünüyorum ama tarihi daha önceden belli olabilir.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Kasım 2024 #3 Eriksen dedi: Şubat ayında YKS başvuruları açılıyor o zaman açıklanır diye düşünüyorum ama tarihi daha önceden belli olabilir. Genişletmek için tıkla... Geçen sene kasım ayında tarihler açıklanmış sanırım.
Eriksen dedi: Şubat ayında YKS başvuruları açılıyor o zaman açıklanır diye düşünüyorum ama tarihi daha önceden belli olabilir. Genişletmek için tıkla... Geçen sene kasım ayında tarihler açıklanmış sanırım.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 3 Kasım 2024 #4 CanVolteX dedi: Geçen sene kasım ayında tarihler açıklanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir başvurularda şubatta başlar YKS için.
CanVolteX dedi: Geçen sene kasım ayında tarihler açıklanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir başvurularda şubatta başlar YKS için.