Sınava 1 ay kala TYT Biyolojiye başlamak mantıklı mı?

Resim Türkçe öyle hop 1 ayda olmaz ha temel ve okuma becerin sağlamsa çok rahat ama çoğu kişi önce bunları kazanıyor eğer sende varsa zaten sorun çekmezsin, direkt biyoloji ve kimya bak daha çabuk net artar, tabii Türkçe deneme de çözmeyi ihmal etme. Vasat bile olsan, her gün çöz artık sınava kadar ve en az 5 net etki etmezse gel yaz. Kitaba gerek yok, her gün YouTube'dan bir deneme seç ve önce sen çöz sonra izle.

Hocam ben iki üç aydır Türkçe deneme çözüyorum önceden 25-30 arası net alırken çapa geçince böyle oldu.
 
Hocam ben iki üç aydır Türkçe deneme çözüyorum önceden 25-30 arası net alırken çapa geçince böyle oldu.
Ohoo sen öyle birine kafayı takip kalırsan mahvolursun. Çap dediğin yayın, ÖSYM üstü ve açık ara zora hazırlıyor. Bazılarında kötü yapabilirsin bu normal, bu hırsla ya bu seferki deneme de böyle olursa korkusu ile girersin ve kolay olsa bile yine batırırsın ön yargıdan dolayı. Onu yik at. Takma unut gitsin. Sen o çalışanların hep iyi mi yaptığını sanıyorsun? Asla, sadece takmamaya çalışıyorlar ve başarılı olanlar da ay gibi çıkıyor ortaya zaten
 
Ohoo sen öyle birine kafayı takip kalırsan mahvolursun. Çap dediğin yayın, ÖSYM üstü ve açık ara zora hazırlıyor. Bazılarında kötü yapabilirsin bu normal, bu hırsla ya bu seferki deneme de böyle olursa korkusu ile girersin ve kolay olsa bile yine batırırsın ön yargıdan dolayı. Onu yik at. Takma unut gitsin. Sen o çalışanların hep iyi mi yaptığını sanıyorsun? Asla, sadece takmamaya çalışıyorlar ve başarılı olanlar da ay gibi çıkıyor ortaya zaten.

Sağ olun hocam önerileriniz için teşekkürler dikkate alacağım.(herkesin önerilerini dikkate alacağım)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı