YKSKURTULDUK
Centipat
Daha fazla
Birkaç danışacağım yerler vardı yardımcı olur musunuz?
Türkçem hep 27- 35 bandında oynayıp duruyor. Sabit 30-33 bandında nasıl tutabilirim?
Edebiyatım maalesef çok iyi değil 13 - 15 bandındayım. Çok çalışamıyorum AYT TYT mat çalışmaktan. Nasıl 20 netlere ulaşabilirim? Konuları avucumun içi gibi biliyorum diyemem ama altyapım var biraz çalışınca olur gibi hissediyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Şu 84 günde Edebiyat'ta nasıl yol izleyebilirim sizce?
TYT Sosyal 16 - 18 bandında benim için şu an yeterli netler. 2-3 net açığım felsefeden geliyor. Bu açığı nasıl kapatabilirim?
Sos-1'de tarih 7-8 netlerde coğrafya 5 nette sabit gidiyor 3 denemedir. Sizce nasıl?
Şimdiden teşekkür ederim)))
Vallahi bende artık TYT'ye o kadar bakmıyorum hiç artmadığı için daha çok AYT ağırlık veriyorum ya.
Birkaç danışacağım yerler vardı yardımcı olur musunuz?
Türkçem hep 27- 35 bandında oynayıp duruyor. Sabit 30-33 bandında nasıl tutabilirim?
Edebiyatım maalesef çok iyi değil 13 - 15 bandındayım. Çok çalışamıyorum AYT TYT mat çalışmaktan. Nasıl 20 netlere ulaşabilirim? Konuları avucumun içi gibi biliyorum diyemem ama altyapım var biraz çalışınca olur gibi hissediyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Şu 84 günde Edebiyat'ta nasıl yol izleyebilirim sizce?
TYT Sosyal 16 - 18 bandında benim için şu an yeterli netler. 2-3 net açığım felsefeden geliyor. Bu açığı nasıl kapatabilirim?
Sos-1'de tarih 7-8 netlerde coğrafya 5 nette sabit gidiyor 3 denemedir. Sizce nasıl?
Şimdiden teşekkür ederim)))
Bu arada sosyalin özelliklede AYT coğrafyan bayağı iyiymiş edebiyat çalışmak bana sorarsan kişiden kişiye değişir ben genelde önemli yerleri not alıyorum ve her gün 15 dakika bile olsa onları okuyorum böyle böyle aklımda kalıyor ve AYT çalışıldığı zaman cidden emeğinin karşılığını her türlü veren bir sınav o yüzden çok stres yapma ama bu saatten sonra Full TYT odaklıda gitme.
Son düzenleme: