Sınava 7 ay kala EA geçmek mantıklı mı?

louisbouqette

Femtopat
Daha fazla  
Sayısaldayım fende çok fazla konu eksiğim var ve birkaç sorunum yüzünden TYT'de netlerim hala 60ı geçmedi. Sadece matemağime güveniyorum Türkçede TYT'de 20lerdeyim Türkçem bayağı kötü, Tm'den özel ders alıp EA'dan hazırlanmak ne kadar mantıklı? Fen konularının yetişeceğini düşünmüyorum, sayısalda endüstriyel tasarım veya dkt istiyorum ama mezunsuz iyi bir üniversite gelmez gibi geliyor. EA'da yelpaze daha geniş gibi geliyor geçersem ilk 10k amaçlı çalışacağım. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısaldayım fende çok fazla konu eksiğim var ve birkaç sorunum yüzünden TYT'de netlerim hala 60ı geçmedi. Sadece matemağime güveniyorum Türkçede TYT'de 20lerdeyim Türkçem bayağı kötü, Tm'den özel ders alıp EA'dan hazırlanmak ne kadar mantıklı? Fen konularının yetişeceğini düşünmüyorum, sayısalda endüstriyel tasarım veya dkt istiyorum ama mezunsuz iyi bir üniversite gelmez gibi geliyor. EA'da yelpaze daha geniş gibi geliyor geçersem ilk 10k amaçlı çalışacağım. Ne düşünüyorsunuz?
Ea da yelpaze daha geniş falan değil maalesef. İstediğiniz bölüm mf deyse mezuna kalın onu okuyun. 1 yıl kaybetmemek için tüm çalışma hayatınızı kaybetmeyin.

Yapmanı tavsiye etmiyorum ben dershaneye sayısal okuluma eşit ağırlık olarak okudum iki tarafında yükünü çekmek zorunda kaldım sana tavsiyem olduğun gibi devam et ben olacaktır Çünkü yeni dersler sana yeni sıkıntılar doğurabilir En azından mevcut derslerinde az da olsa bir fikir sahibisin olduğun gibi devam et o yüzden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı