Sınava girip sıfır almak

Hocam gidin kitaba göz gezdirin belki bir şeyler öğrenirsiniz. Bu arada isim yazınca puan vermiyorlar o eskide kaldı geçen sene sınıfın yarısı sınavdan 0 alınca fark ettim bu durumu.
 
Bizimde hoca klasik soracakmış oturup çalışmak istiyorum fakat çalışacak bieşy yok yani bilmiyorum canlı derste hoca otomatik gibi analtıyor zerre bir şey anlamıyorum ne yapacağım ben.
 
Her hoca aynı değil benim lisedeki hocam da ad soyad yazınca puan vermiyodu. Klasik sınavda ad soyada neyin puanını versin ki zaten. Lise ortaokula benzemez. Aklın varsa otur az da olsa çalış. Günde 1-2 saat baksan bile yeter. Yoksa ilerde kafanı bol bol duvarlara vurursun. Şuan halledemediğin bu konular ileride başka konularla daha karmaşık şekilde karşına çıkacak. Altyapın sağlam olsun, üniversite sınavı için çok önemli bu.
 
Ben 10. sınıfım şuan. 2 gün önce deliler gibi matematiğe çalıştım. Ama nafile. Bende 10 aldım. Matematikten anlamıyorsan yapacak bir şey yok. Ben 9. sınıfı diğer derslerle geçtim. Edebiyatın iyi ise ona bak. Edebiyattan yüksek alırsan ders puanı yüksek olduğundan sorun olmaz. Ama sadece "amaaan nasıl olsa edebiyatla geçerim." gibi bir cümleyi aklından geçirme. Diğer derslere iyi çalış.
 
Hiç unutmam 8.sınıfta bir arkadaş vardı sınıfta matematik sınavı olmuştuk son senemiz diye zaten kolay soruyorlardı + olarak 1 soru daha vardı (joker soru) 21 sorunun 21'ini de yanlış yapmayı başarmıştı. Hoca e okula 10 girmişti.
 

Geri
Yukarı