Sınavda tutanak tutuldu imza attırdılar, geçerli sayılır mı?

Thorik

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar tutanağın tutulma sebebi bugün heyecanla girdiğim TYT sınavında maalesef optiğimin kare kodunu yanlışlıkla yırtmış bulundum o anlık hiç düşünemedim ve kare koda kaba davrandığım için yırtıldı ve o yırtılan parçaları yalan yanlış yapıştırdılar yani okunması mümkün değildi o kare kodun. Hocalar neden yardım istemedin tarzında sitemlerde bulunup hakkımda tutanak tuttular ve imza istediler imzamı attım ve bir sıkıntı olmayacağını söylediler ama beni rahatlatmak içinde söylemiş olabilirler sizce ne olur bilgisi olan var mı?

Sınav optiğine zarar gelmemesi gerekiyor diye biliyorum. Gözetmenler de üzerinden sorumluluğu atıp tutanak tutmuş. Sınavın iptal olma ihtimali var. Eğer iptal olursa puanın hesaplanmaz ve AYT'den alacağın sonuç da geçersiz olur.

Bi kağıt parçasını yırttın diye inşallah tüm yılın çöp olmaz. Geçmiş olsun.

Sınav optiğine bir zarar gelmedi sadece kitapçığın üzerindeki kare kodu yırtıldı bu da mı acaba bahsettiğiniz şeyden kaynaklanıyor şu an çok kaygılıyım bir şey düşünemiyorum :/

Bi kağıt parçasını yırttın diye inşallah tüm yılın çöp olmaz. Geçmiş olsun.
çok sağ ol zaten o stresle sınavı da çok iyi yapamadım

Sizi çok iyi anlıyorum da hiçbir şekilde optiğe ve kitapçığa zarar gelmemesi gerekiyor. Sınav kurallarında bu zaten belirtili. Umarım sorun olmaz. Hiç düşünmeden yarınki AYT'ye odaklanmaya çalışın. Sonuçlar açıklandığında geri dönüş yaparsanız da diğer arkadaşlar için de bilgi olmuş olur. Konuya geri dönüş sağlamayı kesinlikle unutmayın.

Hocalar zaten aşağılayıcı bir şekilde başıma ilk kez böyle bir şey geldi falan dediler ne kadar rahatsız olsam da maalesef doğru söylüyorlar herkes yapmaz böyle bir salaklığı yapan varsa da benim gibi çok nadirdir geri dönüş yapacağım bu tarz şeylerin bilgisi internette hiç yok çünkü en azından buradan öğrenmiş olurlar.

Öncelikle tekrar sana da çok geçmiş olsun, sorumlu öğretmenler kendi üzerinden de atmış olayı, umarım ama yanlışlıkla yapılan bir durum olduğundan dolayı iptal olmaz. Şu an seni kendi halimden dolayı da çok iyi anlıyorum, ikimizde beklemeden göremeyeceğiz fakat sen bir istersen ÖSYM'ye ulaşmaya çalış bu konuyu anlat ve bir sor iptal mi değil mi diye.

Bugün aradım fakat hafta sonu olduğu için hizmet yanıt vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…