Sınavlar ile ilgili düşünceleriniz

Olmamalı. İnsanların geleceğiyle oynamak ne kadar kötü bir şey. Herkes çalışmıyor keyfine bakıyor. Eğer okullar yeniden virüs bitmeden açılırsa çok saçma. Eğer sınavda yapacaksanız dosya üzerinden atın kardeşim çok saçma sistem programlıyorsunuz.
 
Yapılmamalı çünkü risk düzeyi oldukça yüksek. Ama eğer yapmazsak bu defa da kimin sınıfı geçip geçmeyi hak edip etmediği anlaşılmayacak. Çünkü sistem bunun üzerine kurulu. Senin becerine değil, notuna göre işlem yapıyor. Tuhaf bir durum gerçekten.
İçimde en ufak ders çalışma isteği kalmadı, son 3 konu falan kaldı her dersten, ama Temmuz'a kadar devam. O da tuhaf.
 
Öğrenciler artık ruhsal olarak çöküş yaşıyor Eğitime odaklanmak çok zor. Sınav yaparlarsa milyonlarca kişinin hayatı ile oynarlar.
 
Kimse konuları adam akıllı bilmediği için sınav yapıp notların düşük gelmesi ve ilerki zamanlarda kötü not yüzünden geleceğinin yalpalanması hoş gözükmüyor.
 
Artık o kadar psikilojim bozuldu ki 6 aydır evden çıkmıyorum ne kadar psikolojim bozulduysa artık sınavlar olsa bile en fazla 20-30 alırım herhalde bu korona yüzünden hayatım mahvoldu yeter Bit artık korona sınavlar hakkında da olmasın diyorum zaten hayatımızı mahvetti bu korona daha da strese girip mahvolmayalım.
 

Geri
Yukarı