Sınavlar ile ilgili düşünceleriniz

Bu sınavlar öyle kolay sınavlar değil. Bazıları öğrencilerin hayatını belirleyecek sınavlar. Psikolojik olarak zaten şuan birçok öğrenci çökmüş durumda. Online eğitimden kimsenin bir şey anlamıyor.
 
- Sınavlar ertelenmeden önce;
Ertelensin ertelensin.
- Ertelenir.
İptal olsun iptal olsun.
Ne bekliyorsunuz? Sınav olmadan Avukat, hakim, doktor olmayı mı? Kusura bakmayın ama tüm dünya bu sorunu yaşıyor ve bir şekilde eğitim devam etmek zorunda.
 
Sınavlar olmalı ve olacak. Ben oldum çünkü. Ha sizinki de iptal edilir böylece haksızlık olmaz derseniz gülerim. Ben sınava hazırlanırken o kadar çileyi çektim ve uykusuz kaldım ama siz bunların hiç birini yaşamayacaksınız öyle mi ? Yok öyle bir dünya.
 
Yapılmamalı. Bir not için insan hayatını riske atmak için çok saçma. Hepiniz gördünüz okullar açılınca vakaların ne kadar da hızlı yükseldiğini. Bakmayın şu an vakaların düştüğüne. O sayılar açıkça belli ki gerçeği yansıtmıyor. Test sayılarını düşürüp vaka sayılarını düşük gösteriyorlar. Tam fırsatçı esnaf taktiğidir bu. Zaten hükümetin derdi turistler biz değil. Geçen yıl da turistlere öncelik oldu tatil yerleri açıldı. O zaman yapılan hatanın acısını şu an çekiyoruz.

Sınavlar olmalı ve olacak. Ben oldum çünkü. Ha sizinki de iptal edilir böylece haksızlık olmaz derseniz gülerim. Ben sınava hazırlanırken o kadar çileyi çektim ve uykusuz kaldım ama siz bunların hiçbirini yaşamayacaksınız öyle mi? Yok öyle bir dünya.

Ben çektiysem siz de çekeceksiniz kafası. Sizin bu yaptığınıza bencillik denir. Belki bilmiyorsunuzdur da öğreteyim dedim.
 
Siz kimsiniz?

Sınavlar umarım yapılmaz.
Hocam küçük bir kanal. Sadece 12 "Abonecik".
Sınavlar olmalı ve olacak. Ben oldum çünkü. Ha sizinki de iptal edilir böylece haksızlık olmaz derseniz gülerim. Ben sınava hazırlanırken o kadar çileyi çektim ve uykusuz kaldım ama siz bunların hiç birini yaşamayacaksınız öyle mi ? Yok öyle bir dünya.
Siz oldunuz diye diğer insanlar canlarını tehlikeye atmak zorunda değil. Siz resmen ben öldüm, Diğer insanlarda ölsün diyorsunuz.
 
Herkesin 1.dönem notu var. Eğer dertleri sadece not ise 1. dönem notlarıyla geçilebilir. Şu an ki olay biraz fantezi. Ama olursa da sınavları paşa paşa olacağız. Şahsi düşüncem sınavlar eğer illaki olması gerekiyorsa sürekli erteleme yapmak yerine 1 kere de yapılsın. Ne öğrenci strese girer ne de sistem.
 
Bence olamamalı olmayacak gibi de duruyor. Yaz ile birlikte turist akını başlamış oldu. Böylelikle ülkeye ekstra kazanç kapısı açıldı ve böyle bir dönemde sınav yapıp o kapıyı sert bir şekilde kapatacaklarını sanmıyorum. Yani sonuçta ellerinde bir not var onlar ile geçirecekler, direk iptal dememelerinin 3 gün kala ertelendi demelerinin sebebi ise öğrencilerin çalışması için. Benim düşüncem bu yönde (yatırım tavsiyesi değildir 😀).
 

Geri
Yukarı