Sınavlara çalışıyor musunuz?

Desene, köşeyi döndüm.

Kendi işimle uğraşıyorum üniversite sınavına da girmedim 2 tane üniversite bitirip işsiz olan arkadaşlarım var işe girebilenler de komik paralar alıyor hepsinden daha çok kazanıyorum bu ülkede eğer yurt dışına gidemeyeceksen okumanın bir mantığı yok maalesef.

Bizim okulda sınav haftası ders işlenmiyor hafta sonu fizik ve Almanca çalıştım kalan dersleri hafta içi okulda çalışacağım. Muhtemelen geçen sene olduğu gibi Almanca'dan 35 alacağım ama olsun en azından çalıştım derim.

Ne başlaması bizim bu hafta bitiyor. Gün boyu biyoloji çalıştım. Matematik fizik kimya dışında bir sorunum yok. Allah sabır versin.
Matematik bir tek kombinasyon zor kimya kolay fizik kişiye göre değişir. Yazdıklarım 10. sınıf için.
Okul başladığından beri sadece matematik çalışıyorum. Sayısalım ve FKB çok az baktım. Matematikten 100 aldım ama şu an kara kara düşünüyorum FKB'yi ne yapacağım diye.
Okulda dinlediğini tekrar etsen yetiyordu onun dışında matematik çalış zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı