Sınavlara karşı çok büyük kaygı olması normal mi?

Hocam bir çok giren kişi çok zordu diyor. Beynimde sorular çok zor çalışsan da yapamazsın algısı yapmaya çalışıyor.
Onlar genellikle çalışmayan başıboş kişiler. Arkadaşlarıma sordum zor muydu diye. Çalıştıklarını bildiklerimin hepsi boşuna çalışmışız o kadar fazla, çok kolaydı, dediler. Çalışmayanlara sordum böyle soru mu sorulur çok zordu, falan dediler. Sen çalışmaya devam et.

Matematiği bir türlü yapamadığım için endişeliyim. Onun dışında çok stres yapmıyorum. Huyumu bilirim ben. Eğer stres yaparsam ya başım döner ya da heyecandan unuturum her şeyi. O yüzden sakın kalmaya çalışıyorum.

ÖSS yüzünden panik atak olmuştum zamanında.
Ama asla değmez istersen çok yüksek bir bölüm oku yine de değmez.
Geçen bir kullanıcı Twitter 'a şöyle yazmış:
"Eşimle ben 7 senedir Türkiye'de doktorluk yapmamıza rağmen ev sahibi olamadık. Lise mezunu arkadaşımız ise İngiltere'de kuryelik yaparak ev sahibi oldu."

Kaygı olmalı ama az aşırı derecede oluyorsa sorun var demektir. Bende kaygı çok yoktu LGS'den 1 gün önce bile bilgisayarda oyun oynamıştım hiç sınav aklımda bile değildi

Reis banada lazım o ama olmuyor sınav anı karnıma ağrılar giriyor sınavda hep sınavın sonu kötü biterse ne yapacağım diye düşünüyorum.

Geçen seneki sorular kolaydı, kabul ediyorum. Ama sen sınav ortamında maskeyle yap bakalım kolay mı değil mi.

Hocam sorular kolaydı evet bunu kimse inkar etmiyor zaten. Olay zaten o yıl baskıydı corona o bu şu felaketler derken bu oldu.

Konu dışı olucak ama biri lütfen nasıl matematik yeni nesil soruları çözeceğimi söylesin. YouTube'da ki soruları çözüyorum ama iş test kitabına gelince kitleniyorum. Baya stres yapıyor bu bende. Her dersim iyi bir matematik kötü.

Reis banada lazım o ama olmuyor sınav anı karnıma ağrılar giriyor sınavda hep sınavın sonu kötü biterse ne yapacağım diye düşünüyorum.
Kötü geçerse kötü geçsin kral dünyanın sonu mu sanki? Olmadı bir daha çalışırsın bir daha bir daha. Allah emeklerinin karşılığını karşılıksız bırakmaz

Peki sizce bu yıldaki sorularda geçen seneki gibi mi olacak yoksa daha zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…