Onlar genellikle çalışmayan başıboş kişiler. Arkadaşlarıma sordum zor muydu diye. Çalıştıklarını bildiklerimin hepsi boşuna çalışmışız o kadar fazla, çok kolaydı, dediler. Çalışmayanlara sordum böyle soru mu sorulur çok zordu, falan dediler. Sen çalışmaya devam et.
Matematiği bir türlü yapamadığım için endişeliyim. Onun dışında çok stres yapmıyorum. Huyumu bilirim ben. Eğer stres yaparsam ya başım döner ya da heyecandan unuturum her şeyi. O yüzden sakın kalmaya çalışıyorum.
Kaygı olmalı ama az aşırı derecede oluyorsa sorun var demektir. Bende kaygı çok yoktu LGS'den 1 gün önce bile bilgisayarda oyun oynamıştım hiç sınav aklımda bile değildi
ÖSS yüzünden panik atak olmuştum zamanında.
Ama asla değmez istersen çok yüksek bir bölüm oku yine de değmez.
Geçen bir kullanıcı Twitter 'a şöyle yazmış:
"Eşimle ben 7 senedir Türkiye'de doktorluk yapmamıza rağmen ev sahibi olamadık. Lise mezunu arkadaşımız ise İngiltere'de kuryelik yaparak ev sahibi oldu."
Kaygı olmalı ama az aşırı derecede oluyorsa sorun var demektir. Bende kaygı çok yoktu LGS'den 1 gün önce bile bilgisayarda oyun oynamıştım hiç sınav aklımda bile değildi
Konu dışı olucak ama biri lütfen nasıl matematik yeni nesil soruları çözeceğimi söylesin. YouTube'da ki soruları çözüyorum ama iş test kitabına gelince kitleniyorum. Baya stres yapıyor bu bende. Her dersim iyi bir matematik kötü.