erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #1 Ders çalışarak evet. Yarından sonra sınavım var. Sınava nasıl çalışmalıyım? Dikkatim dağılmaması için ne yapmam lazım?
Ders çalışarak evet. Yarından sonra sınavım var. Sınava nasıl çalışmalıyım? Dikkatim dağılmaması için ne yapmam lazım?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.080 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 erkekavcisii dedi: Ders çalışarak evet. Yarından sonra sınavım var. Sınava nasıl çalışmalıyım? Dikkatim dağılmaması için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dikkatinin 40 dakikalık bir sınavda dağılması çok zor. Sınavlara da son hafta değil, hafta hafta planlı çalışırsan daha iyi olur.
erkekavcisii dedi: Ders çalışarak evet. Yarından sonra sınavım var. Sınava nasıl çalışmalıyım? Dikkatim dağılmaması için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dikkatinin 40 dakikalık bir sınavda dağılması çok zor. Sınavlara da son hafta değil, hafta hafta planlı çalışırsan daha iyi olur.
Twinblade0 Femtopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Bulunduğun şehir veya ilçede kütüphane varsa kullanmanı tavsiye ederim. Evden uzaktasın teknoloji araçları çok dikkatini çekmez. Telefonunun internetini kapatıp sessize de alırsın. Mükemmel oluyor.
Bulunduğun şehir veya ilçede kütüphane varsa kullanmanı tavsiye ederim. Evden uzaktasın teknoloji araçları çok dikkatini çekmez. Telefonunun internetini kapatıp sessize de alırsın. Mükemmel oluyor.
5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #4 Ders çalışarak sınava çalışırsın.