Sınavlarda alınan önlemler

Hemen sınavları iptal ediyorum.
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Geriden geliyorsun galiba. Burada sınavlar değil alınan önlemlerden bahsediyoruz. Ben her gün bu korona da sabahın 9'unda kardeşimi yüzlerce kişinin girip çıktığı tedbirlerin yerde olduğu bir okula gönderiyorum. Eleştirmek hakkımız değil mi? Veya yanlışlara dikkat çekmek. Benim kardeşim niye bu korona da sınavlara gönderilmek zorunda bırakılıyor mesela? Bunu sorguluyorum şuan. Sınavlar umurumda bile değil. Gidip başka yerlerde mizahını yapabilirsin.

Okula girerken ateş vb ölçülmüyor. 9. ve 10. sınıflar bir giriyor, 11. ve 12. sınıflar bir giriyor. Bahçede sıra olunurken kapıyorsun zaten hastalığı, herkes iç içe sıra ararken resmen sarılıyorsun yanındaki ile, sıraya geçtikten sonra aramızda 1M oluşması istense bile biz sırayı ararken zaten alıyoruz koronayı. Geçelim sınıflara ve girişlere; Sıra sıra giriyoruz içeri tek sıra şekilinde, okul kalabalık ve 9lar okulu bilmediği için merdivende ve koridorlarda çok sıkışıklık oluyor, bahçede kapmadıysan koridorda kapıyosun zaten :D Sınıfta ise her sırada 1 kişi olacak şekilde 18-19 kişi oluyor bir sınıfta. sınavı bitirdikten sonra çıkarken yine aynı rezalet koridor-merdiven olayı oluyor. Kapmak garanti gibi bir şey oluyor tabi :D

Meslek okullarının derslerinin başlaması üzere pazartesi günü okulum vardı. Sanki hiç pandemi yokmuş gibi sıralarda iki kişi oturtturup sosyal mesafeyi tam anlamıyla yok ettiler.

Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Geriden geliyorsun galiba. Burada sınavlar değil alınan önlemlerden bahsediyoruz. Ben her gün bu korona da sabahın 9'unda kardeşimi yüzlerce kişinin girip çıktığı tedbirlerin yerde olduğu bir okula gönderiyorum. Eleştirmek hakkımız değil mi? Veya yanlışlara dikkat çekmek. Benim kardeşim niye bu korona da sınavlara gönderilmek zorunda bırakılıyor mesela?
Gitmesin zorunlu değil.

Vakaların neden patladığının bir nedeni daha ortaya çıktı. 2 Temmuz'a kadar açık tutamazlar. Herkes ilk sınavları olsun, sınıf içi ve sözlüler girilsin. GGWP.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı