Sınavlarda alınan önlemler

Sonuç: Zorunlu değil.
Kafandan zorun mu var, yoksa anlamak mı istemiyorsun? Şimdi daha sade bir dille anlatayım.

Maymun hayvanat bahçesine gitmek istemiyor, çünkü avcılar var. Ama gitmezse muz alamayacak. Giderse de muhtemelen avcılar tarafından avlanacak. Şimdi, maymun hayvanat bahçesine muz almak için gitmeli mi? Yoksa 3 gün muz yemeden yaşayabilir mi? Cevabını hepimiz biliyoruz.

Benim yanımdaki Anadolu lisesinde öğrenciler tek tek giriyorlar o yüzden çok mutluyum hes koduda sormuşlar imza vs. yok ateş ölçülüyor.
İmza olayı cidden çok sıkıntı. Bugün kardeşimin anlattığına göre bir çocuk imza atmayı red etmiş. İşte herkesin dokunduğu kaleme dokunmam diye. Hocalar ise imza atmazsan yok sayılırsın sınavların geçersiz sayılır yani atmak zorundasın demişler.

40 kişilik sınıfı 20 20'ye bölüyorlar 20 kişi farklı 20 kişi farklı sınıfa geçiyor sınav başlamadan önce hoca yoklama alıyor sınav başlıyor yani bu imza olayını kim akıl etti acaba

Okulnuzu şikayet etmeyi denediniz mi?

Önlemler çok düşük. Mesafe ayarlanamıyor. 3 maskeyle gidiyorum. Sanırım bizim sınıftan virüslü biri çıktı. Daha açıklama yapılmadı. Kendinizi koruyun. Belki o kişi virüslü değildir.
@qGhosT komik bir şey mi yazdım?

Son düzenleme:
Maymun gitmezse 1 sene sonra gider Avcılar azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…