Sinavlardan once hep hastalanmak

mirsqdm

Picopat
Makaleler
4
Yer
Bolu Merkez/Bolu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🖥️ İşlemci: Intel Core 2 Duo T6600
  (2 çekirdek, 2.2 GHz hızında – ama ruhu 5 GHz gibi çalışıyor 😎)
💾 RAM: 2GB DDR2, 640 MHz
  (Görevlerini sadakatle yerine getiren eski bir shinobi gibi)
💡 Depolama: HS-SSD-C100-120G
  (Hızlı, sessiz ve sadık bir ninja – kodlarımı ışık hızında çalıştırıyor)
🎮 Ekran Kartı: Mobile Intel 965 Express
  (128MB paylaşımlı bellek – az ama öz! Terminalde ustayım zaten 👨‍💻)
Meslek
Öğrenci,Hokage,Sensei
Merhaba bugün 3 4 senedir oldugu gibi sinavlara 4 5 gun kala hastalandim ve bu 3 4 senedir oluyor nedendir acaba? Denk geliyor diyecegim de 3 4 senedir boyle mental anlamda mi yoksa denk mi geliyor cozemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stres yapıyorsan ondandır. Beyin çok tuhaf bir sistemdir. Mesela kolunun ağrıdığına inanırsan, kolun gerçekten ağrır.

Merhaba bugün 3 4 senedir oldugu gibi sinavlara 4 5 gun kala hastalandim ve bu 3 4 senedir oluyor nedendir acaba? Denk geliyor diyecegim de 3 4 senedir boyle mental anlamda mi yoksa denk mi geliyor cozemedim.

Eğer hastalığa kapı açmadıysan mentaldir. Stres altında mide bulantısı, baş dönmesi rahatlıkla görülüyor. 4 yıldır aynı şeyleri yaşıyorsan bence ondan önce sınavları kafanda niye bu kadar büyüttüğünü düşünmelisin dostum. Normal değil yani, sıradan klasik bir okul sınavında bu kadar strese giriyorsan YKS benzeri sınavlarda ne yapacaksın? Bunu bir gözden geçir derim.

Eğer hastalığa kapı açmadıysan mentaldir. Stres altında mide bulantısı, baş dönmesi rahatlıkla görülüyor. 4 yıldır aynı şeyleri yaşıyorsan bence ondan önce sınavları kafanda niye bu kadar büyüttüğünü düşünmelisin dostum. Normal değil yani, sıradan klasik bir okul sınavında bu kadar strese giriyorsan YKS benzeri sınavlarda ne yapacaksın? Bunu bir gözden geçir derim.

Kolay kolay hastalanmayan biriyim sinavlari fazla takmiyorumda ailem baski yapiyor ondandir herhalde.

Geri
Yukarı