Sinemanın keyfini evde izleyerek alabilir misiniz?

Sinemanın keyfini evde izleyerek alabilirmisin

• Oy verenlerin toplamı
    36
  • Anket kapandı .

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Soru basit, sinemanın o atmosferi evdeki ile benzer ya da bir olur mu? Ankete katıl!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda 2 kere gitmişliğim var. Onda da açıkçası gittiğimde sınıf/ekiple beraber gittiğimden hiç tat alamadım.
(En azından evde eşofman rahatlığı var ve birbirini yemeye çalışan insan yok)

Puf yastık ile televizyonun dibinde 7.1 ses sistemi 55' QLED 8K TV ve dizi keyfi varken kim ne yapsın pantalonla sinemada? şahsen ben sinemayı her şeye tercih ederim, stereo telefonda bile daha seyirli oluyor filmler bence.
(not: Etrafımdaki tüm sinemalar 3D ve leş gibi görüntüleri var)

Hiç gitmedim ama evde battaniye + istediğin yemek + istediğin an durdurma vb. gibi özellikler çok iyi istediğin zaman bide.

Soru basit, sinemanın o atmosferi evdeki ile benzer ya da bir olur mu? Ankete katıl!
Tamamiyle benzer olmaz, fakat yine de aynı tadı verebilir diye düşünüyorum evde izlenen film. Güzel bir televizyon, sessiz ortam, önünüzde cipsiniz, kolanız, çekirdeğiniz. Tadından yenmez.

Bende sırf yeni filmler ve beklediğim John wick4 için yeni kulaklık aldım.Bende evde izlemenin daha iyi olduğu kanaatindeyim.

Sinema değişmez bir zevk benim için. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi aynı özelliklerde QLED TV bende de var. Fakat sinema zevki çok ayrı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…