Sinerji bilgisayar mağduriyeti

Özkan_27

Femtopat
Daha fazla  
Sinerji'den bayramdan önce DeepCool LD360 sıvı soğutma aldım. Bayram bitimi ürün elime ulaştı. Montajını sağladım. Üründe arıza olduğunu fark ettim arena bilgisayara arıza tespit için yolladım. Arena bilgisayar ürünün arızasının giderilemeceğini söyledi ve değişim/iade raporu düzenledi. Sinerji'ye talep oluşturdum. 3 gündür oyalıyorlar. Göndereceğiz diyorlar ama herhangi bir hareket yok. Acaba para iadesine mi zorluyorlar beni anlamadım. Alışveriş yaptığıma pişman oldum. Biraz daha bekleyip tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz ya da Sinerji ile ilgili tecrübeniz varsa burada paylaşırsanız memnun olurum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güvenmeyin. Tüketiciye direk başvurun.

Bence de hocam direkt olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurun.

Hocam 3 gün fazla bir zaman değil. 3 ay uğraşanlar var. 5 10 güne yollamazlarsa o zaman tabii ki gereken yerlere başvurursunuz. Amazon'da bile bazen o kadar sistem iyi olmasına rağmen uğraşılabiliyor. Bir de değişim veya iade raporu olduğundan sisteme girecek vs derken yoğunluğa göre uzayabiliyor süreç. Bir keresinde Corsair H100 RGB için servisten yeni ürün gelmesini 2 ay beklemiştim. Yurt dışından siparişleri gelecek ve stokları yok diye. İnatla para iadesi almadım. Bekleyeceğim dedim. Ürün ellerine gelir gelmez hemen bana kargolamışlardı.

Tamam da kardeşim adamlar hafta sonu zaten kargolayamaz çalışmıyolar. Bunu raporunu aldılar sisteme girdiler. Ürünleri de topluca kargoya verecekler haliyle birkaç gün beklersin. Sen sanıyosun ki bugün yolladım yarın elime gelsin. 1 hafta 10 günü geçerse başvurursun THH zaten göndericez demiş adamlar.

Yani bende Sinerjiyle ilgili şikayetleri görünce biraz tedirgin oldum. Bakalım süreç nasıl işleyecek.

Hocam ben şu şekilde düşünüyorum. Ürünü ilk sipariş ederken haftasonuna denk geldiğinde pazartesi kargo süreci başlıyor hemen. Ben bugün söyledim yarın elimde olsun demiyorum. İlk defa online alış veriş de yapmıyorum. Tabiki aksaklıklar olacaktır. Sinerjide müşteriyi ciddiye almama gibi bir durum var. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor. Neticede satın alınmış bir ürün var. Ben sırf sıvı soğutma aldım diye stok soğutucumu devre dışı bıraktım. Bilgisayarımı kullanamadığım her gün benim için kayıp oluşturuyor. Yani meselenin daha da karmaşık hale gelmesini istemiyorum.

Son düzenleme:
Hafta sonu çalışmıyolar. Senin o rapor daha yeni işleme alınmaya başlamıştır.

Bu hafta bekle hareketlilik olmazsa geç kalmadan direk basvur. 80klik sistem alıp 3 ay bekleyen biri olarak söylüyorum.

Bu hafta bekle hareketlilik olmazsa geç kalmadan direk basvur. 80klik sistem alıp 3 ay bekleyen biri olarak söylüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Dün mail attım henüz dönüş yapmadılar. Sinerjinin böyle olduğunu bilsem bulaşmazdım. THH ile bir şekilde hallederim ama süreç uzayacak ve can sıkıcı oluyor. Benzer bir durumu incehesapla yaşamıştı. 2 ayda zor kurtardım parayı. Heralde artık sadece amazon u kullanacağım.

Adamların bana değişimden gönderdiği ürünün fotolarını ekliyorum.

Muhtemelen iade edilmiş ürünü bana yollamışlar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-11 saat 12.06.22_f96cab0c.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Görsel 2024-07-11 saat 12.06.21_c0439e55.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 42
  • WhatsApp Görsel 2024-07-11 saat 12.06.21_84bb343b.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hocam sadece bir kenarı yırtık sanırım. O kadar yırtıktan ürün çıkarılıp kullanılamaz. Zaten görürsünüz vidaların baş l-kısımlarından veya vidaları takacağınız yuvalardan belli olur daha önce bir yere montajı yapılmışsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…