Sinerji Bilgisayar Sapphire Pulse RX 580 Alınır mı?

kraustin

Decapat
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum bir sistem çıkarttık fakat çıkarttığımız sistemde ben bu ekran kartı hakkında pek bilgili değilim ve bütçem ancak buna yetecek şekilde kasayı, kasa düzenlemesini her şeyi Sinerji Bilgisayar'dan alırız diye konuşmuştuk.

Sinerji Bilgisayar güvenilir mi? Kasa içerisine 2. el malzeme koyma gibi bir durum olabilir mi? Kasayı aldıktan sonra çıkan sorunlarda yardım ediyorlar mı? İlk kez internetten kasa toplayacağım için endişeliyim o yüzden yardımınızı almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Inventus'u tavsiye ederim.

Sinerji'ye gelince mecbur sıfır ürün koymak zorundalar. Faturaları kesilecek sıfır olarak. Ama şunu bilemezsiniz. İade ürünü size satmadıklarını. Onun için tavsiyem Inventus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji oldukça güvenilir bir firmadır. İkinci el ürün koyamazlar. Satış sonrası destek olarak da, çok iyi hizmet vermekteler.
Inventus'u tavsiye ederim.

Sinerji'ye gelince mecbur sıfır ürün koymak zorundalar. Faturaları kesilecek sıfır olarak. Ama şunu bilemezsiniz. İade ürünü size satmadıklarını. Onun için tavsiyem Inventus.
Bahsettiğiniz şeyi, distribütör firmalarda yaşama ihtimaliniz oldukça düşük. Olsa bile yanlışlıkla olacağı ve hemen düzeltileceği kanaatindeyim. Sonuçta iade gelen bir ürünü, firma da iade eder.

"Sonuçta iade gelen bir ürünü, firma da iade eder. "

Genel duruma baktığımızda bazı konular görüyoruz. Sıfır alınmış ürün ama kullanılmış. Neden acaba?
Özellikle Vatan bu konuda çok sabıkalı. Sinerji'i çok öneren var ama alış veriş yapmadığım için yorum yapmak doğru olmaz. 20 bin TL'den fazla alış veriş yaptığım firmayı önerebilir. O da Inventus'tur.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum bir sistem çıkarttık fakat çıkarttığımız sistemde ben bu ekran kartı hakkında pek bilgili değilim ve bütçem ancak buna yetecek şekilde kasayı, kasa düzenlemesini her şeyi Sinerji Bilgisayar'dan alırız diye konuşmuştuk.

Sinerji Bilgisayar güvenilir mi? Kasa içerisine 2. el malzeme koyma gibi bir durum olabilir mi? Kasayı aldıktan sonra çıkan sorunlarda yardım ediyorlar mı? İlk kez internetten kasa toplayacağım için endişeliyim o yüzden yardımınızı almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim.
Sinerjiden 5400TL tutarında sistem topladım memnun kaldım, güvenebilirsiniz.

"Sonuçta iade gelen bir ürünü, firma da iade eder. "

Genel duruma baktığımızda bazı konular görüyoruz. Sıfır alınmış ürün ama kullanılmış. Neden acaba?
Özellikle Vatan bu konuda çok sabıkalı. Sinerji'i çok öneren var ama alış veriş yapmadığım için yorum yapmak doğru olmaz. 20 bin TL'den fazla alış veriş yaptığım firmayı önerebilir. O da Inventus'tur.
Distribütör firma dedim zaten. Sinerji ile böyle sorun yaşayanı görmedim. Vatan bilgisayarın ne yaptığı belli değil zaten. Her yanı şikayet.

Ryzen 5 2600x, Sapphire RX 580 8GB, Asrock b450m-hdv, Highpower 600w 80+ bronze, WD 1tb HDD, Toshiba 240GB SSD, G-Skill 8Gb 3000 MHz RAM, Cooler Master Mastercase Pro 3.
Teşekkür ederim sanırım ben de sipariş vereceğim ama tam emin olamadım şuanda bile sinerji bilgisayardan bilgisayar alan youtuberların anlatım videolarını izliyorum tam emin olamadım alıp almama konusunda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı