GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Mart 2023 #11 NNUE dedi: İki sitede güvenilir ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama tanıdıklarım çok sıkıntı yaşadı, özellikle gaming.genden.
NNUE dedi: İki sitede güvenilir ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama tanıdıklarım çok sıkıntı yaşadı, özellikle gaming.genden.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.816 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2023 #12 GoktugT dedi: Hocam bilmiyorum ama tanıdıklarım çok sıkıntı yaşadı, özellikle gaming.genden. Genişletmek için tıkla... 7-8 tane arkadaşıma aldırmışımdır gaming.gen'den sistem. Hatta mantis 6700 XT'yi 3 kişiye aldırmıştım hiç bir şey de çıkmadı. Forumda da şikayetçi olan pek görmedim.
GoktugT dedi: Hocam bilmiyorum ama tanıdıklarım çok sıkıntı yaşadı, özellikle gaming.genden. Genişletmek için tıkla... 7-8 tane arkadaşıma aldırmışımdır gaming.gen'den sistem. Hatta mantis 6700 XT'yi 3 kişiye aldırmıştım hiç bir şey de çıkmadı. Forumda da şikayetçi olan pek görmedim.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 5 Mart 2023 #13 GoktugT dedi: Hocam kargo geldikten sonra çalışmayan sistemle karşılaşılırsa ne olacak . Genişletmek için tıkla... Forumda yıllardır bu sitelerden sistemler önerip aldırıyoruz kimin güvenilir olup olmadığını biliyoruz yani sıkıntı etmeyin.
GoktugT dedi: Hocam kargo geldikten sonra çalışmayan sistemle karşılaşılırsa ne olacak . Genişletmek için tıkla... Forumda yıllardır bu sitelerden sistemler önerip aldırıyoruz kimin güvenilir olup olmadığını biliyoruz yani sıkıntı etmeyin.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Mart 2023 #14 Madlory dedi: Forumda yıllardır bu sitelerden sistemler önerip aldırıyoruz kimin güvenilir olup olmadığını biliyoruz yani sıkıntı etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi kötülemek gibi olmasın ama çok şikayet gördüğüm için söyledim, öyle diyorsanız alsın arkadaş bir şey demiyorum.
Madlory dedi: Forumda yıllardır bu sitelerden sistemler önerip aldırıyoruz kimin güvenilir olup olmadığını biliyoruz yani sıkıntı etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi kötülemek gibi olmasın ama çok şikayet gördüğüm için söyledim, öyle diyorsanız alsın arkadaş bir şey demiyorum.
N neganzz Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 kino dedi: Mantis olanı al. Birisi ASUS Dual diğeri XFX SWFT nasıl aynı? Üreticiler canı nasıl isterse öyle koyuyor. Genişletmek için tıkla... Mantis olanda islemci fanı yok eklemek icin ekstra 1300 tl bütçe gerekiyor fan almasam bir sorun yasar mıyım
kino dedi: Mantis olanı al. Birisi ASUS Dual diğeri XFX SWFT nasıl aynı? Üreticiler canı nasıl isterse öyle koyuyor. Genişletmek için tıkla... Mantis olanda islemci fanı yok eklemek icin ekstra 1300 tl bütçe gerekiyor fan almasam bir sorun yasar mıyım
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Mart 2023 #16 neganzz dedi: Mantis olanda islemci fanı yok eklemek icin ekstra 1300 tl bütçe gerekiyor fan almasam bir sorun yasar mıyım Genişletmek için tıkla... Fan yok derken? İkisinde de stok fan var?
neganzz dedi: Mantis olanda islemci fanı yok eklemek icin ekstra 1300 tl bütçe gerekiyor fan almasam bir sorun yasar mıyım Genişletmek için tıkla... Fan yok derken? İkisinde de stok fan var?
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.161 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Mart 2023 #17 Mantis'i tercih ederdim şahsen.