Sinerji DCS1060 Intel i5 6500 GTX 1060 Sistem Nasıldır?

Mustafa Burak

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Şimdi benim max bütçem 4 bin TL. Sinerji Bilgisayar'da bir sistem buldum ancak alınıp alınamayacağını bilemiyorum. Yorumlarsanız artıları neler, eksileri neler söylerseniz sevinirim.
Bu sisteme 240 GB SSD ve 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum. Yanına da monitör koyunca toplam 4000 TL gibi bir fiyat oluyor. Sizce bu fiyata değer mi? Eğer değmez derseniz bu fiyat aralığında başka nerelerden nasıl sistem toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 liraya H110'lu sistem almazdım.

Inventus, Teknobiyotik, Webdenal, Vatan, Hepsiburada gibi sitelerle karşılaştırın fiyatları.

Kasa dandik, anakart H110 yongalı. Bence bu sisteme yapacağınız upragade yerine 4.000 TL bütçe ile sistem toplama adında konu açın yardımcı oluruz.

Herkese merhabalar. Şimdi benim max bütçem 4 bin TL. Sinerji Bilgisayar'da bir sistem buldum ancak alınıp alınamayacağını bilemiyorum. Yorumlarsanız artıları neler, eksileri neler söylerseniz sevinirim.
Bu sisteme 240 GB SSD ve 8 GB RAM eklemeyi düşünüyorum. Yanına da monitör koyunca toplam 4000 TL gibi bir fiyat oluyor. Sizce bu fiyata değer mi? Eğer değmez derseniz bu fiyat aralığında başka nerelerden nasıl sistem toplayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

pcccccc.png

Abi böle bi sistem topladım.Teknobiyotikten topladım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı