Sinerji iade kabul etmiyor

Sinerji bu konularda ünlü birisi. Kimse bir şey yapmadığı için böyle devam ediyorlar. Sadece bir ara büyük birçok fazla kişinin takip ettiği bir rezillik yaşanmıştı onu da örtbas ettiler geçti.

Tabii ki de şikayet edebiliyorsunuz eğer onlara bu tutumlarına devam ederlerse şikayet edeceğini yazılı bir şekilde iletirsen paşa paşa iade alıyorlar.

Arkadaşlar merhaba,
Sinerji'den RAM satın aldım ancak ürünü henüz açmadan soğudum desem abartmış olmam. Çünkü firma, ürünü açtığınız takdirde iade almayacaklarını çok net bir şekilde ifade ediyor. Durumu onlara posta yoluyla ilettim ve RAM'leri denemem gerektiğini, çünkü uyum sorunları olabileceğini ya da tam performans göstermeyebileceğini belirttim. Ancak hâlâ “kutunun orijinalliği bozulursa iade kabul etmiyoruz” şeklinde ısrarcı bir tavır içindeler. Gerçekten şaşırtıcı bir durum. Açıkçası sırf bu konuya çok fazla vakit harcamamak adına tüketici hakem heyeti'ne başvurmadım ve bu yüzden kutuyu da açmadım. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Daha önce bu tür bir durumla karşılaşan var mı?
Bu markadan alışveriş yapmayı kimseye önermiyorum. Müşteriyle iletişim tarzları son derece rahatsız edici ve tehditkâr bir üslup kullanıyorlar. Sanki kusursuz ürünler satıyorlarmış gibi bir tavır içerisindeler. Bu durum, tüketici haklarına ve müşteri memnuniyetine uygun bir yaklaşım değil.

Eki Görüntüle 2403613

Eki Görüntüle 2403615
Attığınız 2. Fotoğrafta belirttiği durumlar ile RAM'in alakası neymiş? Ram'i iade etmek istiyorsunuz ve size "hijyen ürünleri iade edilemez" mi diyorlar 😂.

2 3 ay önce müşteri memnuniyetinde sınıfta kalmışlardı, demek ki hiçbir şey değişmemiş. İade edip başka yerden alın hocam, paranızı bunlara kaptırmayın.

Attığınız 2. Fotoğrafta belirttiği durumlar ile RAM'in alakası neymiş? Ram i iade etmek istiyorsunuz ve size "hijyen ürünleri iade edilemez" mi diyorlar 😂.

2 3 ay önce müşteri memnuniyetinde sınıfta kalmışlardı, demek ki hiçbir şey değişmemiş. İade edip başka yerden alın hocam, paranızı bunlara kaptırmayın.
Ha bir de sanarsın RAM kutuları çok sıkı kapanan kutular. Bir tane kıytırık bant tutuyor sadece.

Ha bir de sanarsın RAM kutuları çok sıkı kapanan kutular. Bir tane kıytırık bant tutuyor sadece.

Hocam hadi ürün açıldığında satıcıya ek maliyet çıkıyordur, servise göndermeleri, kontrol ettirmeleri, paketlemeleri vs gerekiyordur. Buna bir şey diyemem.

Fakat kanunu eğip bükerek yok lisanslı yazılımmış, hijyen ürünüymüş gibi tamamen yanlış bilgilendirme ile kendi çıkarlarını düşünmeleri kabul edilemez.

Attığınız 2. Fotoğrafta belirttiği durumlar ile RAM'in alakası neymiş? Ram'i iade etmek istiyorsunuz ve size "hijyen ürünleri iade edilemez" mi diyorlar 😂.

Copy paste yapıyorlar yüksek ihtimal işte bu kadar rahatlar maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı