Sinerji Neptune Masaüstü Bilgisayar İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten bu sistemi eleştirdim. Hiçbir şey dememezlik yapmadım. Mesajım burada;
Kötü. PSU çok iyi değil, Ryzen 3 3100 sevdasından kurtulamadılar, kasanın hava akışı iyi değil ve anakart A320.
60 mesaj yazmamım sebebi ise bana gelen yorumlar. Onlara cevap verdim. Başka bir şey yok. Ayrıca köpek demeniz hiç hoş değil. Neyse. İyi günler.

@JarvisM arkadaşım videoyu izledin mi sen? Zaten anakartla ilgili kasayla ilgili PSU'yla ilgili eksiklere değinilmiş. Neyi zorluyorsun?

@kirknewsted Furkancım Sosyal'de binlerce mesaj yazacağına abin sana güzel bir ekran kartı verirdi şimdiye kadar. Neyi zorluyorsun? 450 olsun isterse. 500 bin kişinin izlediği videodaki PC sadece 450 tane satılıyor. O arkadaş kendi alıp verse bile para kazanır bundan. Biraz açın gözünüzü.

Kusura bakmayın ama köpeklik filan yazacak kadar kendinizi kaybettiyseniz, medeni bir şekilde tartışma beceriniz ve olgunluğunuz yoksa bu platformda yeriniz de yok.

Kendinize uygun yerlerde vakit geçirin. Sonra eleştirdim diye banlandım demesin kimse, kullanıcı silinince geride boşluk kalacak, daha önce de bunu "Bakın beni banladılar haksız yere" diye kullananlar oldu. Bu yüzden ekran görüntüsüyle hakaretleri kaydedip siliyorum, ancak bir yerde paylaşmayacağım.

@JarvisM arkadaşım videoyu izledin mi sen? Zaten anakartla ilgili kasayla ilgili PSU'yla ilgili eksiklere değinilmiş. Neyi zorluyorsun?

@kirknewsted Furkancım Sosyal'de binlerce mesaj yazacağına abin sana güzel bir ekran kartı verirdi şimdiye kadar. Neyi zorluyorsun? 450 olsun isterse. 500 bin kişinin izlediği videodaki PC sadece 450 tane satılıyor. O arkadaş kendi alıp verse bile para kazanır bundan. Biraz açın gözünüzü.
Abdullah mı?
Bilmem verir belki.

Bu arada Ali Güngör'e tek lafım yok, ancak bu adamı bu kadar eleştirip böyle bir sistemi inceleyen Recep Baltaş'a kızgınım.

Kimse kimseye hakaret etmemeli,altüstü sistem bu dostlar kavga dövüşe ne gerek var?Sistemde sorun görüyorsanız yazın.Mesela ben bu sistemi alttan da baksam,üstten de baksam beğenemedim.Objektif eleştirileri olanlar belirtsin lütfen.

Bu neden bu kadar olay oldu anlamadım adamlar sistemi artısıyla eksisiyle incelemiş ne varsa videoda gözüküyor zaten beğendiysen alırsın beğenmediysen almazsın.

Bu neden bu kadar olay oldu anlamadım adamlar sistemi artısıyla eksisiyle incelemiş ne varsa videoda gözüküyor zaten beğendiysen alırsın beğenmediysen almazsın.
Olay Recep Baltaş'ın malum kanala o kadar laf edip bu sistemi incelemesi.

Laf etmeseydi sadece inceleseydi bunu kimse bir şey demezdi adam akıllı eleştirir giderdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı