Sinerji Rigel sistem açılmıyor

Merhaba, geçen hafta Sinerji bilgisayardan topladığım bilgisayar bugün elime ulaştı. Ekran kartı hariç her şey takılı geldi. Az önce ekran kartını da taktım. PSU kablosunu vs. taktım. HDMI girişini monitörüme taktım. Bilgisayarım açılmıyor. Her şeyin takılı olduğundan eminim. Sadece bir kablo hariç. Anakart kutumdan SATA 6 Gb/s kablosu çıktı. Açılmama sebebi o mu? Prizimi de kontrol ettim elektrik gidiyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? 1 saattir uğraşıyorum.

Sistem:

Sata kablosu sabit disk bağlamak içindir bilgisayarın açılıp kapanmasıyla alakası yok eğer hiç açılmıyorsa yukardaki arkadaşında dediği psu üzerindeki güç tuşunu açtığınıza emin olun eğer fan vs. dönüyor fakat görüntü gelmiyorsa monitörde ve HDMI kablosunda bir sıkıntı olabilir veya ekran kartını tam oturtmuş olmayabilirsiniz.

psu güç düğmesini açıkkende kapalıykende denedim fakat tepki yok, fanlar dönmüyor, ışıklar yanmıyor, 0 tepki, doğal olarakta ekranıma bir şey gelmiyor
Belki 24 pin girişi sağlam takmamışlardır veya power tuşunun bağlantısını yapmamışlardır. Kasanın içine bakabilirsiniz.

o girişler nerede oluyor gösterebilme ihtimaliniz var mı fotoğrafla?
Siz kasanızın içini atın ona göre bakalım hocam. 24 pin girişi anakartın en sağında kalın bir kablodur anakarta bağlanır. Power tuşu bağlantısı da anakartın en altında olur ufacık kablolardır. Genellikle ön usb girişlerinin yanında olur veya ses girişlerinin yanında zaten hepsi genelde aynı hat üzerindedir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı