Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #1 Sinerji DCA1050ti (Asus) Ryzen 1400 8GB 1TB GTX1050ti Böyle bir sistemi tavsiye eder miydiniz ?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Temmuz 2017 #2 Alınabilir.
Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #3 Peki site güven verdi mi size o konuda biraz önyargılıyım da
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Temmuz 2017 #4 Gwaihir dedi: Peki site güven verdi mi size o konuda biraz önyargılıyım da Genişletmek için tıkla... Sinerji güvenli bir sitedir. Bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum.
Gwaihir dedi: Peki site güven verdi mi size o konuda biraz önyargılıyım da Genişletmek için tıkla... Sinerji güvenli bir sitedir. Bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum.
Gwaihir Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #5 Silinen üye dedi: Sinerji güvenli bir sitedir. Bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam o zaman çok teşekkür ederim kolay gelsin.
Silinen üye dedi: Sinerji güvenli bir sitedir. Bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam o zaman çok teşekkür ederim kolay gelsin.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Temmuz 2017 #6 Gwaihir dedi: tamam o zaman çok teşekkür ederim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ürünü teslim aldığınızda kargocunun yanında açık bakın, hatta kapağınıda açıp içinide kontrol edin. Kargodan gelen hasarlardan firmalar sorumlu değil, kargocu sorumlu.
Gwaihir dedi: tamam o zaman çok teşekkür ederim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Ürünü teslim aldığınızda kargocunun yanında açık bakın, hatta kapağınıda açıp içinide kontrol edin. Kargodan gelen hasarlardan firmalar sorumlu değil, kargocu sorumlu.