Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 RX6700 XT Sisteme Soğutucu Eklenmeli mi?

Desktop

Decapat
Daha fazla  

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Soğutucu kısmında en ucuz seçeneği seçmem gerekiyor mu? Çünkü 600-700 TL ekliyor yani bu sisteme şart mı almazsam ısınır mı? Soğutucu seçmesem de sistem iyi olur mu?

Bu siteden sistem özelleştirme kısmında Anakartı Prime B550MK yapın, kasayı TUF GT301 + 1TB Kingston PCI 4.0 SSD ekleyin daha iyi olur 17400TL'ye denk geliyor.
Soğutucu olarak site Hyper 212 sunuyor 800TL'ye. Stoktan her türlü daha iyi olur ama sonradan almak isterseniz bu fiyata daha iyi soğutucular bulunur.

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Soğutucu kısmında en ucuz seçeneği seçmem gerekiyor mu? Çünkü 600-700 TL ekliyor yani bu sisteme şart mı almazsam ısınır mı? Soğutucu seçmesem de sistem iyi olur mu?
Bu sistemi kesinlikle almayın. Yukarıda atılan HAQQUS-XT sistem bu sistemden çok çok daha iyi.

Şimdilik alıp stok kullanabilirsin. İşlemcin 70-80 derecede çalışır. Yeni kule tipi veya isteğine göre sıvı soğutma alana kadar sıkıntı yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı