ssamo78 Zeptopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Aldım. Ekran kartı fanı dönmüyor ve monitör sinyal yok diyor. Ne yapacağım bilginiz var mı?
5 579063 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 12 Ağustos 2023 #2 Ekran kartının güç kabloları takılı mı? Artı 0 Eksi
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 7 12 Ağustos 2023 #3 ssamo78 dedi: Aldım. Ekran kartı fanı dönmüyor ve monitör sinyal yok diyor. Ne yapacağım bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör ekran kartı bağlantısını bir kontrol eder misiniz daha dün kasamı taşırken sinyal yok diyordu tam takamamıştım. Artı 0 Eksi
ssamo78 dedi: Aldım. Ekran kartı fanı dönmüyor ve monitör sinyal yok diyor. Ne yapacağım bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam monitör ekran kartı bağlantısını bir kontrol eder misiniz daha dün kasamı taşırken sinyal yok diyordu tam takamamıştım.
M mehmetburak Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 12 Ağustos 2023 #4 Kartı takarken klik sesi geldi mi? Tam oturmamış olabilir veya güç kabloları oturmamış da olabilir Artı 0 Eksi
KS KS ssamo78 Zeptopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 ssamo78 dedi: Aldım. Ekran kartı fanı dönmüyor ve monitör sinyal yok diyor. Ne yapacağım bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürdüm hiçbir şey yapmadı arkaya elini attı elektrik akışı durmus açılırken dedi kendi kendine açıldı Artı 0 Eksi
ssamo78 dedi: Aldım. Ekran kartı fanı dönmüyor ve monitör sinyal yok diyor. Ne yapacağım bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürdüm hiçbir şey yapmadı arkaya elini attı elektrik akışı durmus açılırken dedi kendi kendine açıldı