MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
INTEL I5 12400F - ASUS ROG STRIX RX6750XTOC-PRIME H610M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
5600X ile 5600 arasında çok bir fark yok o yüzden işlemciyi 5600X'e yükseltmeyede gerek yok. Bütçe varsa 5800x3D yapabilirsin. Attığınız testi yarısına kadar izledim ve oyunları 1080P yüksek ayarlarda oynamış darboğaz yaşıyor işlemci.
XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemi de değerlendirebilir misiniz?
Toplamda 19300 TL yapıyor.
5600X ile 5600 arasında çok bir fark yok o yüzden işlemciyi 5600X'e yükseltmeyede gerek yok. Bütçe varsa 5800x3D yapabilirsin. Attığınız testi yarısına kadar izledim ve oyunları 1080P yüksek ayarlarda oynamış darboğaz yaşıyor işlemci.
Hocam fanboy ne alaka. Tam verim alamıyor adam testlerde. Kullanacağınız ekran kartı + işlemci game test yazın öyle bakın. Sadece işlemci puanına bakmak istiyorsanız Cinebench bakın.
@584297 hocam zaten atmış güzel bir sistem hatta kötü dediğiniz sistemin stoku bitmiş bile.
Toplama olarak @messinicocugu hocamın topladığıda güzeldir.
Ama size göre SSD 500GB olunca 30FPS veriyor sanırım sistem.
Hocam fanboy ne alaka. Tam verim alamıyor adam testlerde. Kullanacağınız ekran kartı + işlemci game test yazın öyle bakın. Sadece işlemci puanına bakmak istiyorsanız Cinebench bakın.
Kardeş video edit işi ile de uğraşıyorum 1tb ssd gerekiyor o yüzden bana en az. Sisteme kötü demedim zaten ayrıca neren ile okuyorsun onu da anlamış değilim. SSD 1 TB olmuyor özelleştirilemiyor dedim sistem