Sinerji Venom mu yoksa Elraenn Parva mı?

MidasSs

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar alacağım, 4 tane tercih arasında kararsız kaldım, sizce hangisi?

Sinerji Venomu almazdım orası kesin.
TARS modelini alırdım sanırım. En müsait zamanda PSU değişimi şart olur.

Parva da alınabilir fakat 570 almak istemem açıkçası.

Eğer kaliteli olsun, 10-15 fps düşük versin derseniz Parva.

Kalitesiz olsun, daha performanslı olsun ve yakın zamanda değişim uygularım derseniz TARS.

Son düzenleme:

Oyun Fatih'i tercih edebilirsin ama istersen buna bakabilirsin.

Kullanıyorum, çok performanslı bir PC.

Sinerji'deki PowerBoost bileşenler yüzünden berbat. Uzak durun.

İtopya'daki PowerBoost bileşenler yüzünden berbat. Uzak durun. ITX ekran kartı ve A320 ekran kartı da ekstrası. Bir de SU630 SSD yaz oraya. Leş atıyor sistem.

İncehesap'taki de Gamepower kasa ve PSU, A320 anakart yüzünden çöp. Üstüne bir de eşek SSD koymuşlar. Kalitesizlik akıyor.

En mantıklısı İnventus'taki.

Üstte PowerBoost öneren arkadaşlar, harikasınız, böyle devam.

Sinerji'deki PowerBoost bileşenler yüzünden berbat. Uzak durun.

İtopya'daki PowerBoost bileşenler yüzünden berbat. Uzak durun. ITX ekran kartı ve A320 ekran kartı da ekstrası. Bir de SU630 SSD yaz oraya. Leş atıyor sistem.

İncehesap'taki de Gamepower kasa ve PSU, A320 anakart yüzünden çöp. Üstüne bir de eşek SSD koymuşlar. Kalitesizlik akıyor.

En mantıklısı İnventus'taki.

Üstte PowerBoost öneren arkadaşlar, harikasınız, böyle devam.
PowerBoost önermedim aslında hocam. Bu bütçeye en uygun onu almak mantıklı geldi. Biriktirip PSU alabilir arkadaş.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Düzelttim.

PowerBoost önermedim aslında hocam. Bu bütçeye en uygun onu almak mantıklı geldi. Biriktirip PSU alabilir arkadaş. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Düzelttim.
Lütfen kimseye PowerBoost marka PSU önermeyin. Gerçekten kalitesiz bir ürün. Hadi A320 anakart kabul edilebilir bu seviyede fakat PowerBoost PSU'yu en ucuz sistemde bile önermek hata :)

En mantıklı seçenek İnventus duruyor, en azından kaliteli bileşenler var. Bir de işlemcisi 3500X yapılırsa gayet güzel.

Bilgisayar alacağım, 4 tane tercih arasında kararsız kaldım, sizce hangisi?
En mantıklısı Elraenn Parva. Özelleştirme seçenekleri var üstelik. PSU'su ve diğer bileşenleri oldukça kaliteli diğer seçeneklere göre.

Lütfen kimseye PowerBoost marka PSU önermeyin. Gerçekten kalitesiz bir ürün. Hadi A320 anakart kabul edilebilir bu seviyede fakat PowerBoost PSU'yu en ucuz sistemde bile önermek hata :)

En mantıklı seçenek İnventus duruyor, en azından kaliteli bileşenler var. Bir de işlemcisi 3500X yapılırsa gayet güzel.
Evet, ben de öyle düşündüm. Tekrardan kusura bakmayın. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı