Sinerji'den alınan ekran kartının iptal süreci

SnowBody6910

Decapat
Katılım
23 Mayıs 2021
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün gece Sinerji bilgisayardan PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 ekran kartı siparişi verdim. Daha sonra bu ekran kartı için sistem önerisi istediğimde bana aşağıdaki sistemi önerildi;

Sistemi inceledim ve oldukça beğendim. Sinerji bilgisayarın sayfasında siparişler hafta içi gönderiliyor yazmasına rağmen "sipariş hazırlanıyor" yazmaya başlamış ve şu an siparişi iptal etme seçeneği gözükmüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise "1. sıradasınız, bekleyiniz" repliği döndü. 1 saat boyunca konuşamadım müşteri temsilcisi ile kapattım ve mail attım Sinerji bilgisayara. Yarın kalktığımda ilk iş müşteri hizmetlerini arayacağım fakat bana siparişiniz kargoda derler ise veya iptal etmek istemezler ise kargo evime geldiğinde kabul etmeyip geri gönderir isem para iadesi alabilir miyim? Ödemeyi kredi kartından taksit ile yapmıştım. Doğrusu seçimlerin sonucu her şeyi zamlandırmadan yukarıdaki sistemi almak istiyorum. Eğer para iadesi alabileceğim kesin ise şimdiden almak istediğim sistemi alacağım. Konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ise sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selam. Eğer ki kargoya çıkmadıysa iptal olur diye düşünüyorum. Bende connectgame'den taksitle mouse almıştım. Gece iptal etmek istedim ve tabii ki telefonları çalmadı. Mail attım ve sabah iptal olmuştur diye döndüler ve para kredi kartı olduğu için hemen yattı. (Senin gibi sitelerinde iptal butonu yoktu) yani meraklanma iptal olur. Sinerji güvenilir sitedir. Diyelim ki maili görmediler telefonla konuşamadın kargoya çıktı. Alırsın kargoyu ve direkt iade süreci başlatırsın geri yollarsın.
 

Geri
Yukarı