2 ay oldu PC'yi alalı ama kaçak yapmaya başladı. Prizi vs. her şeyi değiştirdim fakat sorunum çözülmedi. Dayanamayacak noktaya geldim kasayı parçalamak üzereyim. Whatsapptan da yazdım bakmıyorlar. Nasıl iade edebilirim? Tamir etseler de olur.
2 ay oldu PC'yi alalı ama kaçak yapmaya başladı. Prizi vs. her şeyi değiştirdim fakat sorunum çözülmedi. Dayanamayacak noktaya geldim kasayı parçalamak üzereyim. Whatsapptan da yazdım bakmıyorlar. Nasıl iade edebilirim? Tamir etseler de olur.
Başta sıkıntısı yoktu. Sonradan böyle olmaya başladı. PSU'nun şalteri kapalı iken bile ellediğim anda elektrik çarpıyor.Basta olmuyordu sonra mi basladi? Yoksa hiç fark etmedin mi basta?
Başta sıkıntısı yoktu. Sonradan böyle olmaya başladı. PSU'nun şalteri kapalı iken bile ellediğim anda elektrik çarpıyor.
3 tane.Prizi degistirdiginde 2 kablo mu vardi 3 mu?
Hazır sistemlerde en ucuza gidilen parça PSU olur. Bu şekilde hazır sistem satanlar kâr elde ediyorlar. Oysaki bilgisayar toplarsanız PSU ucuza kaçılması gereken en son parça olmalı. Burada da tahminimce PSU ucuz olduğundan ya da eski olduğundan kapasitörleri yandı veya şalteri boşa vermeye başladı, böylece de akım geçirmeye başladı.Başta sıkıntısı yoktu. Sonradan böyle olmaya başladı. PSU'nun şalteri kapalı iken bile ellediğim anda elektrik çarpıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.