X XuhXum Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:48 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, alacağım Asus ROG Delta kulaklığı Sinerji isimli sitede neredeyse 2000 TL kadar daha ucuz. Bu site güvenilir mi?
Başlıkta da belirttiğim gibi, alacağım Asus ROG Delta kulaklığı Sinerji isimli sitede neredeyse 2000 TL kadar daha ucuz. Bu site güvenilir mi?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.284 Çözümler 4 Bugün 02:05 #2 Alınır.
BurakCeylan026 Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:23 #3 Sinerji'den 60k ya kasa topladım gayet güvenilir.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.370 Çözümler 3 Yer İstanbul Bugün 02:41 #4 Asus Rog Delta mı Pelta mı? Delta ise Delta Core mi? Ek olarak, Sinerji güvenilirdir.
X XuhXum Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:54 #5 MakeMyDay dedi: Asus Rog Delta mı Pelta mı? Delta ise Delta Core mi? Ek olarak, Sinerji güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Pelta hocam yanlış yazmışım.
MakeMyDay dedi: Asus Rog Delta mı Pelta mı? Delta ise Delta Core mi? Ek olarak, Sinerji güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Pelta hocam yanlış yazmışım.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.370 Çözümler 3 Yer İstanbul Bugün 03:29 #6 XuhXum dedi: Pelta hocam yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... 1) Site güvenilir. 2) Saatler önce stoklara geldiği an ben sipariş(Sinerji'den) geçtim bile Herkes bu kulaklığa saldırıyordu ve stoklar bitmişti. Stokların yenilenmesini bekliyordum. Umarım bizi mutlu eder bu kulaklık.
XuhXum dedi: Pelta hocam yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... 1) Site güvenilir. 2) Saatler önce stoklara geldiği an ben sipariş(Sinerji'den) geçtim bile Herkes bu kulaklığa saldırıyordu ve stoklar bitmişti. Stokların yenilenmesini bekliyordum. Umarım bizi mutlu eder bu kulaklık.
handcuffs Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 Bugün 03:38 #7 MakeMyDay dedi: 1) Site güvenilir. 2) Saatler önce stoklara geldiği an ben sipariş(Sinerji'den) geçtim bile Herkes bu kulaklığa saldırıyordu ve stoklar bitmişti. Stokların yenilenmesini bekliyordum. Umarım bizi mutlu eder bu kulaklık. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık diye biliyorum hocam güle güle kullanın.
MakeMyDay dedi: 1) Site güvenilir. 2) Saatler önce stoklara geldiği an ben sipariş(Sinerji'den) geçtim bile Herkes bu kulaklığa saldırıyordu ve stoklar bitmişti. Stokların yenilenmesini bekliyordum. Umarım bizi mutlu eder bu kulaklık. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık diye biliyorum hocam güle güle kullanın.