Sinerji'ye kulaklık iade etmek

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Aldığım kulak üstü kulaklık var. Sadece üzerindeki ambalajları söktüm, onun dışında bir kusur yok üründe. Ben bunu iade etmek istiyorum 14 gün iade hakkımı kullanarak ancak sanırsam Sinerji kulaklık iadesi kabul etmiyor, etmesi lazım elbette. Kulaklık sorunlu olduğu için Sinerji sitesi üzerinden arıza talep formu doldurdum, kargolamam için adres verildi ancak henüz göndermedim. Garanti ürünün sorunlu olduğunu kabul etmezse 550 TL çöp olacak, ne yapmam gerekiyor? 15 yaşındayım, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için sanırsam iade talebi oluşturmam lazım satıcıya 14 gün içerisinde, kulaklığı alalı 5 gün oldu. Şu anda ne yapmam lazım? Arıza talebini iptal edip mail yoluyla iade talebi mi oluşturmalıyım?

İfadeler: l1l
550 TL yüksek bir miktar eğer kabul etmezlerse ailenle tüketici hakem heyetine başvurabilirsin bu yaptıkları yasa dışı.

Evet önce firma ile iletişime geçmelisin ve detaylı bilgi almalısın sonra arıza talebi için yeniden başvurabilirsin.

Evet önce firma ile iletişime geçmelisin ve detaylı bilgi almalısın sonra arıza talebi için yeniden başvurabilirsin.
Arıza talebi bu ancak, iade talebi değil. İade talebi açmam gerekmiyor mu? THH'de haklı bulunmam için şirkete ulaşıp 14 gün içerisinde iade talebi açılması gerektiğini söylemiş yaptığı rehberde @BilgisayarKurdu hocam.

Sadece üzerindeki ambalajları söktüm, onun dışında bir kusur yok üründe.

Kulaklık sorunlu olduğu için Sinerji sitesi üzerinden arıza talep formu doldurdum, kargolamam için adres verildi ancak henüz göndermedim.

Kulaklığın markası/modeli nedir? Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz? Arızasını tarif ederseniz belki daha iyi olur. Ürün arızalıysa sanırım iade yerine teknik servis onarımı veya değişimi yapılabiliyor.

Bilgi için teşekkürler hocam, birini şikayet etmeyi düşünmüyorum bu konuyu açmamın sebebi açılan rehber konusunda 14 gün içerisinde iade talebi açmam gerektiği söyleniyor THH'de haklı olmam için ona istinaden açtım. Eğer teknik servis sorunlu ürüne sorunsuz derse yine başvurma hakkım oluyor mu? Ya da bu durumda nereye başvurmam vs. gerekecek?

Corsair Void Elite Surround, cızırtı problemi var. Bu konuda bilgim yok aldığım bilgiler de bu yöndeydi o yüzden sormak istedim. Sinerji ile konuşunca sorunlu ürünse değişim ya da iade yaparız dendi.

Cızırtı olarak tanımladığınız sorunu, bilgisayarınızın ses çıkışından kaynaklanmadığını doğrulayın. 3.5mm jack girişini telefon veya benzeri bir cihazla daha deneyerek kontrol edin. Bazı empedansı düşük kulaklıklarda anakart üzerinden ses çıkışı aldığınızda bu problemi yaşamanız normal. Topraklı priz kullandığınızdan da emin olun. Bu tarz denemeler yapıp eminseniz kulaklığın sürücülerinde arıza olması muhtemel, ilgili firmanın teknik servisiyle görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…