Sınıf için herkesin kullanacağı ortak dil bilgisi kaynağı önerisi

Nirvananizz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba lise son sınıf öğrencisiyim. Tde öğretmenimizle dil bilgisi kaynağı konusunda ortak bir görüşe vardık bugün. Hepimiz ortak bir kaynak kullanacağız ama hangi yayının hangi kaynağını kullanmalıyız bilmiyoruz. Orta-zor seviyesinde bir dil bilgisi kaynağı önerebilir misiniz? Technopat halkının da bu konuda tavsiyelerini almak istediğim için size de sorayım dedim. Bu arada TYT Türkçe 3 adım soru bankası niteliğinde (her konudan kolay-orta-zor seviyelerinde) olursa bizim için çok daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba lise son sınıf öğrencisiyim. Tde öğretmenimizle dil bilgisi kaynağı konusunda ortak bir görüşe vardık bugün. Hepimiz ortak bir kaynak kullanacağız ama hangi yayının hangi kaynağını kullanmalıyız bilmiyoruz. Orta-zor seviyesinde bir dil bilgisi kaynağı önerebilir misiniz? Technopat halkının da bu konuda tavsiyelerini almak istediğim için size de sorayım dedim. Bu arada TYT Türkçe 3 adım soru bankası niteliğinde (her konudan kolay-orta-zor seviyelerinde) olursa bizim için çok daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Hocam istediğiniz soru bankası mı yoksa konu anlatımlı kitap mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece dil bilgisi için soruyorsan 3D'nin dil bilgisi kitabı gayet güzel tabii konu anlatımı ayrıntılı olsun soruya gerek yok diyorsan limitin Türkçe el kitabı var. Genel Türkçe soru bankası istiyorsan da bence Bilgi Sarmal gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı