Sınıf karantinadayken test olunup dışarı çıkılabilir mi?

Fian Şampiyonu

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, bugün itibari ile 2. pozitif vakadan dolayı sınıf karantinaya alındı 14 gün süreyle. Arkadaşım geçmiş olsun diye aradı ve dedi ki test olup negatif çıkarsa dışarı çıkabiliyorsun dedi. Bana mantıklı gelmedi ama içime de kurt düştü. Böyle bir şeyin olma ihtimali var mı?

Sen yine de testini yaptır, temaslı olduğunu belirtirsen de her halükarda karantinada kalman gerekiyor.

2 doz aşını olduysan ve test negatifse çıkabilirsin diye biliyorum. Hatta belki arkadaşının dediği gibi sadece negatif olman bile yeterli olabilir. Eskisi gibi sıkı tedbir uygulanmıyor artık.

Bende olmayı düşünmüyordum ancak okul şart kıldı, yoksa pazartesi perşembe pcr testi her hafta. Yarın öbür gün yırt dışı vs. işlerin olursa mecbur kalıyorsun.

Bende olmayı düşünmüyordum ancak okul şart kıldı, yoksa pazartesi perşembe pcr testi her hafta. Yarın öbür gün yırt dışı vs. işlerin olursa mecbur kalıyorsun.
3. hafta bitti daha PCR testi olmadım ben. Sizin okul şart kılmış galiba genel bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…