Sınıfça okuldan kaçmanın cezası nedir?

Hocam öğlen arası 1.5 saat tamamen giriş çıkış serbest? Bir şey olacağı yok sadece olay tutarlımı bunu merak ediyorum.
Sanırsam dediğiniz şey okuldan okula değişiyor. Bizim okulda tam olarak böyle değildi, 1.5 saat kadar uzun da değildi. 1.5 saat öğle arası için çıkış serbest olabilir ama geri dönüş şartı yok mu? Dediğiniz gibi kural, isteyen çıkar isteyen girerse evet yaptıkları tutarlı değil.

Bir sorun olacağını sanmıyorum yine de iş büyürse, sınıfla birlik olarak hareket etmediğinizi ve tamamen kendi isteğiniz ile çıktığınızı söyleyin. Hakkınızı arayın, ailenizi falan çağırın.
 
Disiplin yesen ne olur okulu bırakmış yurtdışına kaçmış adamım pek eksikliğini hissetmedim.
Bazen çok kafaya takiyoruz bu tür şeyleri.
 
Okuldan çıkmak için idareden izin alınır. Kafanıza göre çıkma hakkınız yok. Öyle olsaydı millet sevmediği derste okuldan çıkar, dolaşır geri gelirdi.

İsyankar hal almanıza gerek yok. Uzlaşarak halledebilirsiniz.
 
Ben okuldan defalarca çıkıp gittiğim oldu lisede bazen güvenliğe yalan söyleyip bazen kimseye gözükmeden ama böyle saçma bir yaptırım hiç duymadım.
 
Hocam öğlen arası 1.5 saat tamamen giriş çıkış serbest? Bir şey olacağı yok sadece olay tutarlımı bunu merak ediyorum.
Öğlen arasında okulun normal kurallarında "öğrenci çıkabilir" varsa çıkarsınız. Yoksa bir imzalı dilekçe yazılır ve idareye verilir bu şekilde okuldan o saatler arasında çıkabilirsiniz.
 
Genelde müdürden izin kağıdı alarak çıkabiliyorsunuz ve sorun olmuyor. Kimseye haber vermeden çıkmanıza gerek yoktu

Bizimkiler izin vermiyorlar 2. Dersin teneffüsü izin almaya gidiyorum diyorum hocam basım ağrıyor izin kagidi verir misiniz yok 5 ders kaldi zaten diyor gönderiyor bende kendi telefonumdan annemi arayıp cikiyorum okuldan sıkıntı olmuyor
 

Geri
Yukarı