Sınıfıma sevmediğim kişiler geldi

Aglasun

Femtopat
Arkadaşlar 11'e geçtim 10 sınıf kalabalıktı kötü idi zaten sınıf azalmış güzel ama en sevmediğim 4 kişi kalmış. 11 kişi düşman vardi yahu şu 4 kişi niye gidememiş acaba yine mi uğraşacağım bunlarla? Ne güzel sevinmiştim ya her gördüğümde moralim bozuluyor ayrıca vuruyorlar bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Müdüre söyle ya senin ya da onların sınıfını değiştirsinler ya da uyarsınlar o çocukları.

Müdürle konuşup kendi sınıfının değiştirilmesini talep edebilirsin.

Müdüre söyle ya senin ya da onların sınıfını değiştirsinler ya da uyarsınlar o çocukları.
Allah Allah öyle bir şey mi varmış? Hocam ben bu çocuğu sevmedim alın şunu sınıfımdan deyince yapılıyorsa benimde yollamak istediğim 17 kişi var. Bende bir deneyeyim.

İfadeler: Vio
Allah Allah öyle bir şey mi varmış? Hocam ben bu çocuğu sevmedim alın şunu sınıfımdan deyince yapılıyorsa benim de yollamak istediğim 17 kişi var. Bende bir deneyeyim.

Beni dövüyorlar diyor konuyu okumadan konuşma şiddet yasak diye biliyordum okulda.

Beni dövüyorlar diyor konuyu okumadan konuşma şiddet yasak diye biliyordum okulda.

Bana ne yapacağımı söylemene gerek yok. Yine de uyardığın için teşekkür ederim. Şiddet sadece okulda değil bazı istisnalar hariç her yerde yasaktır. Eğer arkadaş çok istiyorsa kendi sınıfını değiştirebilir. Ama kendi sınıfındaki kişileri kafasına göre başka sınıflara aldıramaz. Üstteki mesajda bunu belirtmek istedim ama belli ki anlayamamışsın. Bu arada konuyu sen okudun mu? "Beni dövüyorlar" diye bir şey geçmiyor sanki yukarıda.

@Rexie son cümle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…