Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.886 Çözümler 4 5 Eylül 2022 #11 Okul açıldı mı? 12 Eylül değil miydi?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #12 AnanasliTost dedi: Ayrıca vuruyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... Hala "Beni dövüyorlar" diye bir şey göremiyorum. Sen görüyor musun?
AnanasliTost dedi: Ayrıca vuruyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... Hala "Beni dövüyorlar" diye bir şey göremiyorum. Sen görüyor musun?
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #13 Rexie dedi: Hala "beni dövüyorlar" diye bir şey göremiyorum. Sen görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Son 3 kelime. Glarious0 dedi: Okul açıldı mı? 12 Eylül değil miydi? Genişletmek için tıkla... Özel okullar erkenden açılıyor diye biliyorum.
Rexie dedi: Hala "beni dövüyorlar" diye bir şey göremiyorum. Sen görüyor musun? Genişletmek için tıkla... Son 3 kelime. Glarious0 dedi: Okul açıldı mı? 12 Eylül değil miydi? Genişletmek için tıkla... Özel okullar erkenden açılıyor diye biliyorum.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #14 AnanasliTost dedi: Son 3 kelime. Genişletmek için tıkla... Birader sanırım dalga geçiyorsun ya da vurmak kelimesini dövmek olarak anlıyorsun. Bana okumadan konuşma diyeceğine git kelime bilgini geliştir.
AnanasliTost dedi: Son 3 kelime. Genişletmek için tıkla... Birader sanırım dalga geçiyorsun ya da vurmak kelimesini dövmek olarak anlıyorsun. Bana okumadan konuşma diyeceğine git kelime bilgini geliştir.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 5 Eylül 2022 #15 Aynı alandan başka sınıf varsa oraya geç.
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #16 Rexie dedi: Birader sanırım dalga geçiyorsun ya da vurmak kelimesini dövmek olarak anlıyorsun. Bana okumadan konuşma diyeceğine git kelime bilgini geliştir. Genişletmek için tıkla... Vurmak şiddetten sayılmıyorsa emredersiniz.
Rexie dedi: Birader sanırım dalga geçiyorsun ya da vurmak kelimesini dövmek olarak anlıyorsun. Bana okumadan konuşma diyeceğine git kelime bilgini geliştir. Genişletmek için tıkla... Vurmak şiddetten sayılmıyorsa emredersiniz.