Sınıfımda sorunlar yaşıyorum

Hocam o sporcu çocuğu 10 kere uyardım. Yine aynı yine aynı. O diğer çocuğa olabildiğince uzak duruyorum. Ama bu son yaptığı olay çok canımı sıktı. Kendimi tacizci gibi hissettim.

Hangi şehirdesin?
Adana.

Hocam sınıf değiştirmekten başka çare göremiyorum. Sınıfındaki kişileri öğretmenede şikayet etsen, farklı bir yere de etsen onlar değişmez ve üstüne üstlük süreç çok uzar. Hem kafanızı yormayın hem de yeni insanlarla tanışmak güzel bir şey, başka sınıfa geçmek en mantıklısı.

Tamam da bir sürü hocayla tekrar tanışmam gerekecek. Durumumu hepsine tekrar anlatmam gerekecek.
Arkadaşların dediğin dediği gibi sporcu olanı uyarırsınız. Büyük ihtimalle sizle uğraşmayı bırakır ama belalı olan farklı. Ondan kurtulmak için nefret ettiğiniz sınıf değiştirmeyi de düşünmelisiniz.

Emin ol o tarz insanlar lafdan anlamaz ne kadar yapma desende bulaşırlar sana son imkanın sınıfı değiştirmek hem daha samimi arkadaşlıklarda kurabilirsin.

Eğer durumun varsa şu devirde özel okul en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…