Sınıfta kaldığımı öğrendim şimdi aileme nasıl açıklayacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sonuçta baba bu. Yumuşar ama zamanla olacak iş. İş annende biter. Annenin babanı yumuşatması lazım. Ama babadan uzak bir yere gittiğin için seni özleyecek ve yumuşayacaktır. Uzak durman iyi çünkü evde kalsan sürekli gözüne batarsın. Dediğim gibi annen yumuşatmalı babanı. Hayatında başarılar. 1 yıl kaldın diye hayatın bitmiyor. Bu yaşadıklarından ders çıkarman lazım ve kriptoya güvenme.
 
Bu yaşta 7400TL kazandiysan yeteneğin vardir belki de bu senin için hayirlisidir okuyanda pek bir şey olmuyor fakat ben olsam babamla konuşmazdim kimsenin yalakasi olma sonra ileride bir yerlere gelir parani babanin onunde yersin içinde intikam ve azim hirsi olsun kimse seni desteklemeyecek barişsan bile sana karşi bakiş açilari ayni olacak dostum. Umarım bu konuşma sana iyi gelmiştir. :)
 
Okulu, dersleri sevmiyorsanız açığa geçin. Başka bir işe girip öğrenirsiniz hem oradan kazandığınızla kriptoda yatırımlarınızı büyütürsünüz.
 
Bu kendi kendine kaldığı gerçeğini değiştirmez hocalar ekstra sözlülerine aşırı düşük verselerdi o zaman savunabilirdik arkadaşı.

Aynı duyguları yaşamadığınız için anlayamadığınızı düşünüyorum. Umarım bu şekilde düşünen herkes bu duyguyu bir kere tadar ve bakış açısı değişir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı