Sınıfta kalma korkusu nasıl yenilir?

464815

Hectopat
Makaleler
2
10. sınıfa gidiyorum. Daha 4 sınav açıklandı ve ortalamam 35 sınıfta kalmaktan çok korkuyorum. İkinci sınavlarda günü gününe çalışacağım. Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dersleri iyi dinle sürekli not tutmaya çalış. Evde aç kitabı defteri tekrar et ve konu hakkında soru çöz. Kısaca çalışmaktan başka çaren yok.

Puan yükseltmek için öğretmenlerinden proje ödevide rica edebilirsin.

10. sınıfa gidiyorum. Daha 4 sınav açıklandı ve ortalamam 35 sınıfta kalmaktan çok korkuyorum. İkinci sınavlarda günü gününe çalışacağım. Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Vallahi kardeşim adam gibi oturup çalışmak lazım başka seçenek yok bende o yollardan geçtim 9-10 ortalamam 82'di 11 de çok sevmesem de kafayı kaldırıp çalışmam lazım olduğunu anladım yani 9-10-11-12 o zamanlarda para kazanıyordum site yaparak ama daha güzel bir şirkette bilgisayar mühendisi olmak hayalimdi üniversite okumadan açıkçası iyi bir üniversite okumazsan zor ya da çok iyi projelerin olacak yani benim de yoktu drone falan çok var ama iyi bir üniversite ile taçlandırdığımda çok iyi olacağının farkındaydım gittim 2 sene çalıştım ortalama 95 oldu üniversite sınavında 3500 yaptım ama Allah var üniversite de zaten öyle inanılmaz hiç çalışmadım yani biraz boş yaptım ama şimdi 10. sınıfta konular zor permütasyon kombinasyon onlar var hatırladığım yani 2. sınavlarda 3 hafta öncesinden çalışmaya başla en az 3 hafta ama iyi çalış ve tekrar yap umarım daha iyi sonuçlar alırsın :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı