Sınıfta kalma korkusu ve ders planı yapamamak

O sistem kalktı artık edebiyat ve bilişim dersinin 50 üstü olması lazım baraj ders ve en fazla 3 dersten kalması gerekiyor 4 dersten kalırsa isterse ortalaması 80 olsun yine de kalıyor.

Öyle, müdür yardımcısına sorduğumda 11,12 sınıflar eski sistem dedi bende bunu anlamıyorum internet sitesinde tüm sınıflar için diyor müdür yardımcısı 11 12 dahil değil diyor kafam karıştı neyse sene sonu geldi zaten karnede yazacak kaldı / geçti

9. sınıf edebiyat ilk dönem notum 25.5 gelmişti. İkinci dönem de 73.5

Önemsemediğimiz 1 puan nelere maal oluyor

Matematiğim lgs de 13 veya 14 dogruydu ve ortaokuldada matematik yapabiliyodum. Fakat bu sene saldım ama çalışsam yapabileceğimi düşünüyorum.

Benim için acı tatlı deneyim oldu ama sorumluluğu geçtim. Okullardaki çoğu hocalarımız bile zamanında sınıf tekrarı yapmış olabiliyor. Bu gayet normal.

Matematiğim lgs de 13 veya 14 dogruydu ve ortaokuldada matematik yapabiliyodum. Fakat bu sene saldım ama çalışsam yapabileceğimi düşünüyorum.
Sende temel de var sen halledersin o halde. Ben sana güveniyorum.

Düzenli bir program yapmak istiyorum. Şu sınav haftası bitse program yapacağım ona uyarak devam edeceğim. Ama korkum tek bir sınavla duzeltebilir miyim 80 90 alabilir miyim onu bilmiyorum.

Alırsın kolay. Sadece rahat, sessiz ortam lazım okulda çalışarak hiçbir şey elde edemezsin. Tekrar videosu izliyorsun böyle ruh gibi tabiri caiz ise bir şey anlamıyorsun oradaki olay formüle bakarak çözmek adam çözdükten sonra tekrar tekrar çözüceksinki kafana işlesin hatta kitapki örneklere bak derim ben öyle daha kolay ezberliyorum.

Yanlışım olabilir ama hatırladığım kadarıyla 9. sınıf kimya da mol muhabbeti vardı ki çok basit konu. Denklemini ezbere bilince bitiyor iş.

Yanlışım olabilir ama hatırladığım kadarıyla 9. sınıf kimya da mol muhabbeti vardı ki çok basit konu. Denklemini ezbere bilince bitiyor iş.

Ezbere dayalı zaten şimdi sınavlar sözel sınavlar tamamen ezber biraz da mantık, sayısal sınavlarda 3 4 formül işi bitiriyor. Ders dinleyesimiz gelmiyor ki çok sıkıcı hale geldi seneye gelsede staja gitsek diyoruz artık biz.

Düzenli bi program yapmak istiyorum. Şu sınav haftası bitse program yapıcam ona uyarak devam edicem. Ama korkum tek bi sınavla duzeltebilir miyim 80 90 alabilir miyim onu bilmiyorum
Yazılım derslerini ayni çalışmalısın. Özellikle uygulamalı sınav olanlarını. Onun dışında normal derslerin sınavları aşırı kolay geliyordu bana. Sınavdan önceki gün çalışıp 80-90 alıyordum.

Proglamlamadan da kalmıstım ama cevirdim onu hocaylada aram iyi. Su ilk sınav acıklansın 80 falan alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…