Sınıfta kalmak mümkün mü?

Xeen0

Picopat
Önceki yıl 9.sınıfta ameliyat olmuştum 2 günde 10 sınava girdim ve çalışamadım ve 4 dersten kaldım fakat ortalamam 55'di sadece tde sorumluluğuna girdim. Sorum şu bu senede 2 tane dersten kalırsam sınıfta mı kalacağım?

Yine kaldığın derslerden sorumlu olursun. O dersleri verene kadar da liseden mezun olamazsın.

Bazı sitelerde eğer alt sınıflar dahil, 6 dersten kalırsan sınıf tekrarı yapılıyor diyorlar.
Sistem değişmiş olabilir bilemiyorum ben 2018'de mezun oldum. Malum sürekli değişiyor sistem.

Yine kaldığın derslerden sorumlu olursun. O dersleri verene kadar da liseden mezun olamazsın.
Yanlış hocam. Artık sadece baraj ders olan Edebiyat dersini vermemiz gerekiyor. Diğerlerinden kalırsak vermemiz gerekmiyor sorumlu geçiyoruz. Kalmak için ya 6 zayıfın olacak ya da 50 altı ortalamanın olması gerekiyor siz geçiyorsunuz hocam.

Ortalaman 50 altında kalırsan sorumlu olarak geçiyorsun.

Dostlar şimdi pek anlamadım ben 9. sınıfta 4 dersten zayıf geçtim 55 ortalamamdı ve sadece tde sorumluluğuna girdim. Bu yıl 2 dersten kalırsam sınıfı tekrarlayacak mıyım?

Hayır bizim okul müdürü dedi 50 altında kalırsan sorumlu olarak geçiyorsunuz.
Kaçıncı sınıfsınız hocam? Bizde kalınıyor diyor çünkü.
Dostlar şimdi pek anlamadım ben 9. sınıfta 4 dersten zayıf geçtim 55 ortalamamdı ve sadece tde sorumluluğuna girdim. Bu yıl 2 dersten kalırsam sınıfı tekrarlayacak mıyım?
Tekrarlamayacaksınız hocam içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…