Sınıftaki çocuk rahatsız ediyor

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
Meslek
Yazılımcı
Herkese selam saygıdeğer ablalar, abiler;
Sınıfımda bir çocuk var ve bana bulaşıyor. Sadece bana değil yaklaşık sınıftaki 10 kişiye falan. Dersleri berbat. Bana bulasinca haliyle sinirlenip ona saldiriyorum. Hocalarla vs. konuştuk sinifca özel olarak, müsait bir yerde. Bizde o çocuğa bulasinca bizde haksız konuma dusuyoruz.

Bir arkadaşım dedi ki dilekçe verip altına imzalarını atarsak çocuğu sınıftan artırabiliyormuşuz. Acaba bu nasıl oluyor?

Fikriniz nedir?

Teşekkürler.

O çocuğun size rahatsızlık verdiğine dair dilekçe doldurup rahatsız olan kişiler imzalasın. İdareye verin, gereken yapılır.

Bulaşma o tiplere kaçıncı sınıfsın ailenle konuştun mu?

Kanka eğer çocuğun çevresi falan çok yoksa gidin 10 kişi sıkıştırın çocuğu. Bir korksun o

Bulaşma o tiplere kaçıncı sınıfsın ailenle konuştun mu?
7. Sinifim ailemle konusuyorum. Çocuğun annesiyle konuşunca çocuk iftira falan atiyor, bir şey yapamıyoruz.

Kanka eğer çocuğun çevresi falan çok yoksa gidin 10 kişi sıkıştırın çocuğu. Bir korksun o
Okul disiplinli biraz hoca duyarsa bize geçmiş olsun. Hem dövmek cozum değil
O çocuğun size rahatsızlık verdiğine dair dilekçe doldurup rahatsız olan kişiler imzalasın. İdareye verin, gereken yapılır.
Bi arkadaşlarıma sorayım. Konuşalım veririz dilekçeyi o zaman. Eyw hocam bu arada.
Herkese teşekkürler.

İftira atıyorsa ona karşı kanıt sun. İşiniz çok daha kolay olur.

@Linux Aliskanligi rica ederim. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz, merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…